احمد مسعود: طالبان به هیچ تعهد خود به غیرقرارداد خود با آمریکا عمل نکردهاند.
- ۰۴ سنبله ۱۳۹۲
دهکده صلح آلمان ۴۷ کودک بیمار افغان را پس از تداوی رایگان به خانودههای شان در افغانستان سپرده است. هم اکنون نیز شماری از کودکان افغان در این دهکده زیر درمان هستند. این کودکان سفیران صلح این دهکده در جهان خوانده میشوند.
به گزارش دویچه وله، این کودکان که از طریق قرار داد همکاری میان جمعیت هلال احمر افغانی و دهکده صلح آلمان در این کشور تداوی شده بودند، پس از بهبود یافتن دوباره از طریق جمعیت هلال احمر در کابل به افغانستان منتقل گردیدند.
دهکده صلح آلمان، کودکانی که دارای سوختگیهای شدید، بیماریهای استخوانی، بیماریهای قلبی و سایر بیماری هایی را که در افغانستان قابل علاج نباشند، به همکاری جمعیت حلال احمر افغانی به این دهکده در شهر اوبرهاوزن آلمان منتقل کرده و تحت درمان قرار می دهد.
عنایت الله صدیقی، مسول تشریفات جمعیت هلال احمر افغانستان با ابراز خرسندی و سپاسگزاری از دهکده صلح آلمان میگوید که کودکانی که تحت تداوی دهکده صلح آلمان و جمعیت هلال احمرافغانی قرار می گیرند تا هجده سالگی تحت مراقبت های ویژه این دو نهاد قرار داشته و تمام نیازمندیهای شان رفع می گردند .
صدیقی میافزاید: « ادویههایی نیز برای بیماران داده میشوند، زیرا ما طی ۲۷ سالی که کودکان با همکاری دهکده صلح آلمان تداوی کرده ایم تا سن ۱۸ سالگی تحت تداوی ما قرار دارند؛ این ادویه و سایر وسایل دیگر که به ما کمک می شود، به همین کودکان توزیع می گردند».
غلام سعید، سیزده سال دارد و از ولایت هرات با همکاریهای بشردوستانه دهکده صلح آلمان و جمعیت هلال احمر افغانی از بیماری اش نجات یافته است. او میگوید: «همین طور به راه میرفتم که پاهایم بدرد آمد وقتی در هرات به داکتر رفتم داکترها گفتند که استخوان پاهای تو سیاه شده اند، پاهایم را عمل کردند و جور شدند و بعد از یکسال دوباره بدرد آمدند. من دوبار آلمان رفتم، دفعه اول در آلمان دوباره عملیات شدم، پس از چهار سال دوباره پاهایم به درد آمدند، این بار وقتی به آلمان رفتم سه بار عملیات شدم؛ داکتران گفتند پاهایت جور شده اند به خیر می توانی به خانه ات برگردی.»
اگر چه دهکده صلح آلمان بیشتر کودکانی را در سطح جهان تحت درمان قرار می دهد که بر اثر جنگ آسیب دیده باشند، اما چنین به نظر می رسد که برای کودکان مریض افغان به دلیل کمبود امکانات آموزشی در این کشور استثنا قایل هستند.
آموزش کودکان
علاوه بر تداوی رایگان، این کودکان در جمعی از کودکان دیگر جهان نگهداری می شوند و بالای آموزش آنان نیز کار صورت می گیرد. آنان با فرهنگ های مختلف آشنا می شوند و اکثرشان وقتی بر می گردند به زبان آلمانی مسلز هستند.
مسیره دختری یازده ساله است، او سوختگیهای شدیدی بر دست هایش داشت و این میتوانست آینده او را دردناک بسازد. او حالا دستهایی دارد که آثار سوختگی در آنها دیده نمیشوند. او میگوید چیزهای زیادی را در آلمان آموخته است. او می افزاید: «دست هایم سوخته بودند و بسیار زشت شده بودند. خیلی برایم سخت بود. من به دهکده صلح رفتم و آنجا «آلمان» تداوی شدم. حالا دست هایم زیبا هستند و من دیگر ناراحت نیستم.من خیلی چیزها از آنجا یاد گرفتم»
روند ارسال کودکان بیمار افغان به دهکده صلح آلمان سالانه در دو نوبت انجام می شود، در هر دور ۵۰ تا ۷۰ کودک به آلمان می روند و پس از تداوی دوباره به آغوش خانواده هایشان بر می گردند.
کودکان آسیبپذیر ترین قشر جامعه افغانی اند، هر چند افغانستان از جمله کشورهایی است که کنوانسیون های منع خشونت علیه کودکان را امضا کرده ولی وضعیت کودکان هنوز در این کشور نگران کننده است.
کودکان علاوه بر جنگهایی که در این کشور جریان دارد، حتا بر اثر کم توجهی والدین شان نیز دچار معلولیت و بیماری های صعب العلاج میشوند.
دهکدۀ صلح یک سازمان غیردولتی آلمانی است که از سال ۱۹۶۷ به این سو کودکاندچار معلولیت را در مناطق جنگ زده جهان کمک می کند. این سازمان همه ساله کودکانی را که بیماری های شان در کشور خود شان قابل درمان نباشد ویا نقص عضو آنان قابل ترمیم باشد، به آلمان میآرود و رایگان درمان میکند.
Comments are closed.