احمد مسعود: طالبان به هیچ تعهد خود به غیرقرارداد خود با آمریکا عمل نکردهاند.
- ۱۴ جدی ۱۳۹۲
۱۵ جدی ۱۳۹۲
شش مهاجم انتحاری صبح روز شنبه بر یک پایگاه مشترک نیروهای داخلی و ناتو در ننگرهار حمله کردند که در نتیجه آن، یک سرباز خارجی کشته شد.
به گفته مقامات، ابتدا یک مهاجم انتحاری موتر بمبگذاری شده خود را پیش ورودی این پایگاه نظامی منفجر کرد و پس از آن پنج مهاجم دیگر تلاش نمودند تا به پایگاه وارد شوند.
«نیروی بینالمللی همکاری امنیتی» (ایساف) مرگ یک سرباز را در شرق افغانستان تایید کرد اما جزئیات بیشتری در مورد این واقعه ارائه نکرد. به گفته مقامات، این سرباز در تبادله آتش طولانی با شورشیان کشته شد.
مقامات افغانستان و ناتو گفته اند که این حمله در ولسوالی شینوار در ولایت ننگرهار رخ داد. این ولسوالی در مسیر اصلی کابل –پاکستان قرار دارد.
احمد ضیا عبدالزی، سخنگوی والی ننگرهار به خبرگزاری فرانس پرس گفت: «حدود ساعت هشت صبح به وقت محلی، یک مهاجم انتحاری بمب خود را منفجر کرد و پنج مهاجم دیگر توسط نیروهای امنیتی افغانستان از پای درآمدند».
ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان با فرستادن ایمیل به خبرگزاریها، مسئولیت این حمله را برعهده گرفته است.
این در حالی است که سال روان میلادی، آخرین سال ماموریت نظامی ناتو در افغانستان می باشد. تا پایان امسال قرار است حدود ۸۵ هزار سرباز ناتو تحت رهبری امریکا افغانستان را ترک کنند.
Comments are closed.