نام‌های پناهجویان نجات یافته به افغانستان فرستاده شد

- ۲۰ سنبله ۱۳۹۱

فهرست نام ۵۴ تن از افغان‌هایی که از یک کشتی غرق شده در آب‌های اندونیزیا نجات یافته اند، در اختیار وزارت داخله افغانستان قرار گرفته است. یک کودک و یک زن نیز در میان نجات یافتگان هستند.
یک کشتی حامل ۱۵۰ پناهجو اخیرا در آب‌های اندونیزیا غرق شد که ۵۵ تن از سرنشینان آن نجات داده شدند که از این میان، به جز یک نفر همه شهروند افغانستان می باشند.
جانان موسی‌زی، سخنگوی وزارت خارجه افغانستان روز یکشنبه در یک کنفرانس خبری در کابل گفت: «سفارت افغانستان در جاکارتا (پایتخت اندونیزیا) با مقامات اندونیزیایی و افراد نجات یافته در تماس است تا تمام خدمات لازمه…         ادامه صفحه ۶
نام‌های پناهجویان نجات…
را ارایه کند. لیست افراد نجات داده شده به وزارت داخله ارسال شده تا در اختیار خانواده های آنان قرارداده شود».

درخواست اقدام جدی علیه شبکه حقانی
از سوی دیگر وزارت خارجه افغانستان ابراز امیدواری کرد که شمولیت شبکه حقانی در فهرست تروریستی در امریکا، به تضعیف شدید این شبکه و قطع حملات تروریستی در افغانستان منجر شود.
موسی‌زی گفت افغانستان خواستار عملی‌شدن تمام محدودیت‌ها بر شبکه حقانی می‌باشد: «ما به این باور هستیم که این اقدام باید سال های قبل صورت می گرفت؛ اما این اقدام بالاخره صورت گرفته… ما از آن استقبال می‌کنیم».
آقای موسی‌زی افزود: «نکته‌یی که برای افغانستان مهم است، این است که ظرفیت و توانمندی شبکه حقانی در ارتباط با انجام حملات تروریستی در افغانستان باید کاهش پیدا کند».
سخنگوی وزارت خارجه ابراز امیدواری کرد که با این اقدام ایالات متحده امریکا اقدامات جدی تری علیه شبکه حقانی صورت گیرد.
امنیت ملی افغانستان پیش از این گفته بود که تمام حملات انتحاری و انفجارها در کابل پایتخت و ولایت های لوگر، پکتیا، پکتیکا، خوست و ننگرهار از سوی شبکه حقانی سازماندهی و اجرا می شوند.
براساس اظهارات مقام‌های امنیت ملی، شبکه حقانی به دلیل ارتباط نزدیک با سازمان استخبارات پاکستان، بیشترین حمله کننده انتحاری را در اختیار دارد.
در همین حال، سخنگوی وزارت خارجه افغانستان می گوید شبکه حقانی نشان داده است که به صلح و مصالحه در افغانستان پابند نیست.
آقای موسی‌زی گفت: «شبکه حقانی ثابت ساخته که طرفدار صلح در افغانستان نیست؛ اما در کل پروسه صلح افغانستان برای تمام افرادی که آماده باشند و شرایط و اصول پروسه صلح را قبول بکنند، باز است». موسی زی گفت داخل شدن شبکه حقانی به لیست سیاه، هیچ تاثیری بر پروسه صلح ندارد.

اشتراک گذاري با دوستان :

Comments are closed.