مجلس سنا شورای امنیت سازمان ملل را متهم به جنگ‌افروزی کرد

گزارشگر:چهار شنبه 1 جدی 1395 - ۳۰ قوس ۱۳۹۵

مجلس سنای افغانستان می‌گوید که اگر مداخلات کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد قطع شود، امنیت در افغانستان تأمین خواهد شد.
اعضای مجلس سنا می‌گویند که روسیه، امریکا، پاکستان و برخی دیگر از کشورهای عضوی شورای امنیت ملل متحد در امور افغانستان مداخله کرده و mandegar-3نمی‌خواهند که جنگ در کشور پایان یابد.
سناتوران خاطر نشان کردند که این کشورها از یک‌سو مخالفان دولت افغانستان را تجهیز می‌کنند و از سوی دیگر به نیروهای امنیتی افغانستان کمک می‌کنند تا جنگ را در کشور گرم نگهدارند.
فضل‌هادی مسلم‌یار رییس مجلس سنا در نشست روز سه شنبه (۳۰ قوس) این مجلس گفت: “طالبان می‌خواهند به حمایت برخی کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد، نظام افغانستان را سقوط دهند و ما از شورای امنیت می‌خواهیم که جلو این مداخلات را بگیرد و گروه‌هایی را که دست شان به خون مردم ما آغشته است، حمایت نکنند”.
آقای مسلم‌یار افزود، برخی کشورهای عضو شورای امنیت به طالبان که در برابر یک حکومت مشروع می‌جنگند، مشروعیت می‌دهد که این مسأله از تصور به دور است.
زلمی زابلی دیگر عضو مجلس سنا نیز گفت، سازمان ملل متحد و شورای امنیت این سازمان می‌داند که روسیه آشکارا از طالبان اعلام حمایت کرد و امریکا نیز به نحوی از طریق پاکستان این گروه تروریستی را در افغانستان حمایت می‌کند.
آقای زابلی با اشاره به این که کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد خود عاملان بدبختی در افغانستان اند، افزود که اگر این مداخلات در افغانستان قطع گردد، امنیت تامین خواهد شد.
نادر بلوچ دیگر عضو مجلس سنا هم یاد آور شد که جامعه جهانی در
نادر بلوچ دیگر عضو مجلس سنا هم یاد آور شد که جامعه جهانی در تامین صلح در افغانستان صادق نیست و همانطوری که مردم سوریه را به کام مرگ کشاندند می خواهند که افغانستان را نیز به سوریه دوم بدل سازند.
تامین صلح در افغانستان صادق نیست و همانطوری که مردم سوریه را به کام مرگ کشاندند می خواهند که افغانستان را نیز به سوریه دوم بدل سازند.
آقای بلوچ همچنین از سیاست های دو پلوی امریکا و ناتو در افغانستان نیز انتقاد کرد و یاد آور شد که این کشورها در برابر سیاست روسیه در افغانستان موضع ضعیفی را در پیش گرفته است.
این در حالی است که روز گذشته شورای امنیت سازمان ملل متحد در نشستی وضعیت کنونی افغانستان را به بررسی گرفت و در این نشست بر حل بحران افغانستان از طریق روند صلح تاکید شد.
تدامیچی یماموتو نماینده سرمنشی سازمان ملل متحد در افغانستان گفت که بحران افغانستان راه حل نظامی ندارد و باید از طریق مذاکره حل گردد.
اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز بر حل بحران افغانستان از طریق گفتگو مذاکره تاکید ورزیده اند.
محمود صیقل نماینده دایمی افغانستان در سازمان ملل متحد نیز در از بین بردن پناه گاه های تروریستان در بیرون از افغانستان تاکید کرده و گفته است که در نتیجه تلاش نیروهای امنیتی اخیرا وضعیت امنیتی در کشور بهبود یافته است.

اشتراک گذاري با دوستان :

Comments are closed.