فشارها برای جلوگیری از اخراج پناهجویان افغانستان از آلمان

گزارشگر:سه شنبه 5 دلو 1395 - ۰۴ دلو ۱۳۹۵

انتقاد از اخراج برنامه ریزی شده دومین گروه پناهجویان افغانستان ازآلمان بیشتر شده و برخی ها خواستار توقف اخراج مهاجران افغان شده اند. ظاهراَ حکومت آلمان فدرال در نظر دارد گروه دیگری از پناهجویان افغانی را اخراج کند.
حدود ۴۰۰ پناهجوی رد شده افغانی در آلمان واجد شرایط اخراج شمرده می‌شوند. حکومت فدرال و ایالات آلمان می خواهند با پروازهای اجباری، آنها را mandegar-3برگشت دهند. به تازگی یک سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات که شریک حکومت ائتلافی انگلا مرکل است، و اتحادیه “رفاه و کمک های اجتماعی آلمان” خواستار توقف اخراج پناهجویان افغان شده اند.
براساس معلومات «شبکه سردبیران آلمان» که شعبه مرکزی شرکت رسانه‌ای مدزاک است، حکومت فدرال آلمان ۵۰ پناهجوی افغان را برای اخراج معرفی کرده است. در این گزارش‌ها آمده است که فعلاَ مقامات افغانستان در کابل، هویت این پناهجویان را مورد بررسی قرار می دهند.
شبکه نامبرده گفته است که در گام نخست افراد خلافکار و مجرم و همچنین مهاجران مجرد شامل این گروه ۵۰ نفری اند. گفته شده است که این پناهجویان از ایالت های بایرن، نوردراین ویستفالن، بادن ورتیمبرگ و هامبورگ اخراج خواهند شد.
اندی گروته، سناتور داخلی هامبورگ از حزب سوسیال دموکرات آلمان به این موضوع اشاره کرد که زنان، کودکان، خانواده ها و اشخاص بالا تر از ۶۵ سالگی و پناهجویان زیر سن بدون همراه از آلمان اخراج نمی شوند.
اشتفان اشتوت، وزیر داخله ایالت شلسویگ هولشتاین از حزب سوسیال دموکرات، خواستار توقف کلی اخراج پناهجویان افغان شد. او به «شبکه سردبیران آلمان» گفت که بازگشت همراه با «امنیت و در خور کرامت بشری» به افغانستان در حال حاضر ممکن نیست.
وزیر داخله ایالت شلسویگ هولشتاین به گزارش کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان اشاره کرد که نشان می دهد وضعیت در افغانستان بدتر شده، منازعات تشدید یافته و شمار قربانیان ملکی افزایش یافته است.
اشتفان اشتوت با توجه به این گزارش گفت که مناطق افغانستان از منازعه‌های مسلحانه در امان نمانده اند.
اخراج افغان‌ها “غیرانسانی” است
اتحادیه “رفاه و کمک های اجتماعی آلمان” نیز از حکومت فدرال و ایالت های این کشور خواهان متوقف کردن کلی اخراج پناهجویان افغان به کشور شان شده است. این اتحادیه نیز به گزارش جدید کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان اشاره کرده می گوید که افغانستان یک کشور امن نیست، بلکه شواهد نشان می دهد که وضعیت امنیتی در این کشور در ماه اخیر بسیار بدتر شده است.
در بیانیه اتحادیه رفاه و کمک های اجتماعی آلمان آمده است که برگشت دادن پناهجویان افغان به کشور شان “غیرانسانی” و “غفلت فاحش” خواهد بود.
در ماه دسمبر، ۳۴ پناهجوی افغان با یک هواپیما به کشور شان برگشت داده شدند که نخستین اخراج گروهی پناهجویان افغان بود. این اخراج، موجی از انتقادها را برانگیخت.

اشتراک گذاري با دوستان :

Comments are closed.