احمد مسعود: طالبان به هیچ تعهد خود به غیرقرارداد خود با آمریکا عمل نکرده‌اند.





نگرانی صندوق بین‌المللی پول از هجوم مهاجران افغانستان

گزارشگر:دوشنبه 11 دلو 1395 - ۱۰ دلو ۱۳۹۵

mandegar-3صندوق بین المللی پول نسبت به توانایی افغانستان در رسیدگی به موج بزرگ مهاجران بازگشت کننده به کشور جنگزده شان به شدت ابزار نگرانی کرد. هجوم عودت کنندگانی که انتظار می رود افزایش یابد.
بیش از ۷۰۰ هزار مهاجر افغان در سال ۲۰۱۶ به کشورشان بازگشته اند. افغان ها بعد از سوریه در حال حاضر بزرگترین گروه پناهجویان را تشکیل می دهند. این آمار را صندوق بین المللی پول که مرکزش در واشنگتن موقعیت دارد، روز جمعه نشر کرد.
براساس گزارش این سازمان، اضافه بر دو و نیم میلیون آواره و مهاجر داخلی، بازگشت مهاجران در یک و نیم سال جمعیت این کشور را ۱۰ درصد افزایش خواهد داد.
در این گزارش از وضعیت فعلی و آینده افغانستان به شدت ابراز نگرانی شده و آمده است: «این به شدت توانایی دولت برای جذب مهاجران را، در کشوری که دهه ها درگیر جنگ بوده و فضا به خاطر بیکاری و مهاجرت های داخلی به شدت دشوار است، کمتر می سازد».
در پی درگیری های همه روزه نیروهای دولتی افغانستان و طالبان در نقاط مختلف این کشور، شمار انسان هایی که مجبور به ترک خانه های شان و فرار به مناطق امن تر در این کشور می گردند، به بالاترین شمار و یک ریکارد تازه رسیده است.
براساس گزارش سازمان ملل متحد، بیش از یک و نیم میلیون افغان تنها در سال گذشته به دلیل جنگ و ناآرامی در داخل کشور خودشان مهاجر شده اند.
سازمان ملل هفته گذشته برنامه ای را برای ارائه کمک های بشری به ارزش ۵۵۰ میلیون دالر راه اندازی کرد و گفت که یک سوم جمعیت افغانستان در سال جاری در جریان امسال نیاز به امدادرسانی دارند که ۱۳ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
بیشتر: ۶۲۰ هزار آوارۀ داخلی و ۹ میلیون محتاج به کمک در افغانستان
پس از ۱۵ سال از آغاز کمک های میلیاردی جامعه جهانی به افغانستان، این کشور همچنان بسیار خطرناک و بی ثبات است و در حال حاضر در پایین ترین سطح فهرست شاخص توسعه انسانی قرار دارد.
شاخص توسعه انسانی ترکیبی است برای سنجیدن موفقیت در هر کشور در سه معیار اساسی: زندگی طولانی و سالم، دسترسی به دانش و معرفت و سطح زندگی مناسب.

اشتراک گذاري با دوستان :

Comments are closed.