امریکا کمک به پاکستان را به همکاری اسلام‌آباد در جنگ با طالبان مشروط کرد

گزارشگر:دوشنبه 26 سرطان 1396 - ۲۵ سرطان ۱۳۹۶

مجلس نمایندگان امریکا بودجه دفاعی سال ۲۰۱۸ این کشور را تصویب کرد که در آن کاهش کمک به پاکستان نیز لحاظ شده و کمک مالی به پاکستان مشروط به همکاری برای جنگ با طالبان افغانستان است که این موضوع در بودجه دفاعی در نظر گرفته شد.
mandegar-3مجلس نمایندگان امریکا بودجه دفاعی سال ۲۰۱۸ این کشور با رقم سنگین ۶۹۶ میلیارد دالر تقریباً ۳ برابر دوره اوباما تصویب کرد که در آن کاهش کمک به پاکستان نیز لحاظ شده است.
بودجه دفاعی امریکا با توجه به درخواست دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور افزایش چشمگیر داشته که اعتراضاتی را نیز در این کشور به دنبال داشت.
به گزارش داون، بودجه دفاعی امریکا با موافقت ۳۴۴ نماینده و مخالفت ۸۱ نماینده تصویب شد.
بخشی از بودجه دفاعی امریکا مربوط به محدود کردن کمک مالی به پاکستان و تعیین شرایط خاص برای ادامه این کمک‌ها می‌باشد.
کنگره امریکا اعلام کرد کمک مالی به پاکستان مشروط به همکاری برای جنگ با طالبان افغانستان است که این موضوع در بودجه دفاعی در نظر گرفته شد.
مبارزه با شبکه حقانی و قطع کمک به گروه‌های مسلح در جنوب آسیا از دیگر شرایط امریکا برای ادامه کمک به پاکستان است.
این خبر در حالی منتشر می‌شود که «تد پو» نماینده تگزاس در مجلس نمایندگان امریکا با اشاره به کشور‌های خوب، بد و زشت از پاکستان به عنوان زشت‌ترین نام برد.
تد پو در یادداشت خود نوشت: القاعده حمله خود علیه امریکا را برنامه‌ریزی کرد و پاکستان نیز بلندپروازی‌های القاعده را نادیده نگرفت و با مشاوره سازمان اطلاعات ارتش خود از این گروه حمایت کرد.
وی تأکید کرد: اگر اسلام‌آباد متحد واقعی واشنگتن بود پس از حمله القاعده به سفارت امریکا به مقامات واشنگتن برای کشتن بن لادن کمک می‌کرد و شاید حادثه ۱۱ سپتامبر هیچوقت صورت نمی‌گرفت.
تد پو گفت: پاکستان متحد امریکا بود، اما به حمایت خود از تروریست‌ها و اقدام علیه واشنگتن ادامه داد.
بسیاری از مقامات امریکایی و کارشناسان سیاسی اظهار کردند تا زمانیکه پناهگاه‌های تروریست‌ها در خاک پاکستان قرار دارد، امریکا موفق به پیروزی در جنگ افغانستان نخواهد شد.
وینسنت استوارت رئیس سازمان اطلاعات دفاعی امریکا نیز چندی پیش در کمیته نیرو‌های مسلح سنای امریکا اظهار کرده بود: اسلام‌آباد از تروریست‌ها میزبانی میکند و آن‌ها را به عنوان اهرم فشاری علیه حکومت افغانستان مورد استفاده قرار می‌دهد
نماینده ارشد جمهوریخواه مجلس نمایندگان امریکا در یادداشتی تحت عنوانی تاریخچه طولانی دوگانگی پاکستان در این خصوص گفت:کشور‌هایی مانند پاکستان وجود دارند که عنوان می‌کنند دوست ما هستند و در حالیکه با دریافت میلیارد‌ها دالر باز از تروریست‌هایی حمایت می‌کنند که مشغول کشتن امریکایی‌ها هستند.
چندی پیش کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد کمک‌های نظامی و مالی به برخی کشور‌ها مانند پاکستان کاهش یافته و تبدیل به وام می‌شود که تحت شرایط خاص به این کشور‌ها پرداخت خواهد شد.
میک مالوینی مدیر بخش مدیریت بودجه در کاخ سفید تایید کرد: واشنگتن حاضر به اجرای برنامه تخصیص بودجه برای رفع نیاز‌های کشور‌ها از جمله پاکستان نیست و در نظر دارد تا به آن‌ها وام دهد.
وی افزود: ما برخی از برنامه‌های نظامی خارجی را با اعطای اعتبار مستقیم جایگزین می‌کنیم و به جای اینکه به طور مثال ۱۰۰ میلیون دالر بودجه بدهیم می‌توانیم اعتبار دهیم و آن‌ها در واقع تجهیزات ما را خریداری کنند.
پیشتر امریکا از برنامه خود برای لغو کمک‌های نظامی رایگان به کشور‌هایی همچون پاکستان، تونس، لبنان، کلمبیا، فیلیپین، ویتنام خبر داده بود.

اشتراک گذاري با دوستان :

Comments are closed.