با کـدام مـردان نـبـایـد ازدواج کـرد؟

گزارشگر:داکتر حسین ابراهیمی‌مقدم - ۰۸ دلو ۱۳۹۱

ازدواج خوب است، اما نه هر ازدواجی. به بیان دیگر می‌توان گفت ازدواج با بعضی‌ها گران تمام می‌شود. این مطلب نگاهی می‌اندازد به ۹ گروه از مردانی که ازدواج با آن‌ها برای زنان گران تمام می‌شود.
۱. هوس‌بازها: مردان هوس‌باز، امروز عاشق هستند و فردا فارغ! آن‌ها خودشان هم نمی‌دانند دنبال چه هستند. این افراد عاشقِ عاشق شدن هستند، نه دنبال تشکیل زنده‌گی واقعی. آن‌ها برای جذب طرف مقابل، وعده وعیدهای زیادی می‌دهند. برخی از این مردان در یک زمان، با چند نفر در ارتباط هستند و برخی دیگر بعد از ازدواج، با فرد دیگری رابطه برقرار می‌کنند.
۲٫ افراد معتاد و دائم‌الخمر: اعتیاد چه به موادمخدر باشد چه به مواد محرک یا قمار، اعتیاد است. مردان قمارباز همیشه می‌خواهند همه‌چیز را بدون زحمت به‌دست آورند. حتا فکر می‌کنند بالاخره روزی شانس می‌آورند و در بازی قمار برنده خواهند شد. گرچه آن‌ها همیشه قول می‌دهند این رفتار را ترک کنند، اما نمی‌توان خیلی روی قول‌شان حساب کرد. آن‌ها معمولاً یا بسیار بی‌خیال‌اند یا پرخاشگر. افراد معتاد و دائم‌الخمر، ثبات رفتاری ندارند و با این توجیه که در حالِ خود نیستند، رفتارهای بدشان را رفع و رجوع می‌کنند. نداشتن ثبات شخصیت، یکی از عواملی است که می‌تواند در فروپاشی زنده‌گی نقش داشته باشد.
۳٫ بی‌کارها و لافوک‌ها: مردانی که این خصوصیت رفتاری را دارند، دایم از این شاخه به آن شاخه می‌پرند. در هیچ کاری نمی‌مانند و پشتکار ندارند، ولی به‌شدت از خودشان، کارهای‌شان و توانایی‌های‌شان داد سخن سر می‌دهند. در واقع این افراد همه‌کاره و هیچ‌کاره‌اند.
۴٫ دمدمی‌مزاج‌ها و بی‌اراده‌ها: چنین مردانی حتا توانایی اداره یک زنده‌گی ساده را ندارند، «بله‌قربان‌گو» هستند و نمی‌توان به عنوان تکیه‌گاه روی آن‌ها حساب کرد. معمولاً از نظر شخصیتی به بلوغ کامل نرسیده‌اند و اعتماد به نفس پایینی دارند. بیشتر مستعد مصرف الکول و استعمال مواد مخدر هستند. در حالی که یکی از شرایط ازدواج، این است که مرد توانایی مدیریت زنده‌گی زناشویی و مسوولیت‌پذیری داشته باشد.
۵٫ مردان وابسته: این مردان به‌جای مشورت گرفتن از دیگران، فقط دنبال پیروی بی‌چون و چرا از نظر دیگران هستند، مخصوصاً پدر و مادرشان. از خودشان استقلال رای ندارند و اعتماد به نفس‌شان پایین است. عمل نکردن به وعده‌ها و گفته‌ها و اضطراب، از دیگر ویژه‌گی‌های رفتاری این مردان است.
۶٫ مردان خسیس: آن‌ها همیشه به این فکرند که چه‌طور می‌توانند کم‌تر خرج کنند. مردان خسیس با این تصور که مقتصدبودن خوب است و نباید بی‌دلیل و بی‌چون و چرا پول خرج کرد، از آن‌چه ذخیره و پس‌انداز کرده‌اند، لذت نمی‌برند و استفاده بهینه نمی‌کنند.
۷٫ رنجورنماها: مردانی که با انجام هر کاری، احساس رنجشِ خاطر می‌کنند. آن‌ها از همه چیز شکایت و همیشه احساس بیماری و ناخوشی دارند. معمولاً مرتب سر کار نمی‌روند و بیشتر هدف‌شان از ازدواج، به‌دست آوردن فردی با خصوصیات اخلاقی مادرشان است. در واقع آن‌ها به دنبال مادردارشدن هستند تا زن گرفتن! بیشتر این افراد، وقت خود را صرف ایستادن جلوِ آینه می‌کنند یا این‌که به حد افراطی، دنبال دارو و درمانِ خود هستند.
۸٫ بدبین‌ها: افراد بدبین و مبتلا به پارانویید، به همه‌چیز شک دارند، مخصوصاً در مورد مسایل ناموسی و اقتصادی. آن‌ها طوری طرفِ مقابل را بازخواست و مواخذه می‌کنند که به نوعی بی‌حرمتی و بی‌احترامی تلقی می‌شود، ولی معمولاً به طرف مقابل‌شان می‌گویند: «به تو اعتماد دارم، اما به جامعه و مردم نه!» این مردان با گوش کردن به اخبار حوادث، مدام در پی شنیدنِ اخباری درباره خیانت و… هستند.
۹٫ سلطه‌جوها: مردان سلطه‌جو انتظار دارند هرچه می‌گویند، طرف مقابل‌شان اطاعت کند. خوی آن‌ها زورگویی و سلطه‌جویی است. بیشتر هم با پرخاش‌گری کارشان را پیش می‌برند. مدام دنبال گرفتنِ تأیید از شریک زنده‌گی‌شان هستند و برای او تعیین تکلیف و از کارش انتقاد می‌کنند تا جایی که احساس بی‌ارزشی کند و به مرور زمان، اعتماد به نفسش را از دست دهد.

منبع: www.salamat.ir

اشتراک گذاري با دوستان :

Comments are closed.