رییس جمهور غنی در نشست ضد فساد در بریتانیا شرکت می‌کند

گزارشگر:دوشنبه 20 ثور 1395 - ۱۹ ثور ۱۳۹۵

mandegar-3اشرف غنی در یک نشست ضد فساد که هفته آینده در لندن برگزار می‌شود، شرکت می‌کند. رهبر بریتانیا گفت که می‌خواهد مبارزه با فساد را یک اولویت جهانی بسازد. جان کری، وزیر خارجه امریکا نیز از جمله شرکت کنندگان در این نشست است.
نخست وزیر بریتانیا خواهان این است که شرکت کنندگان در این جلسه «نخستین بیانیه علیه فساد» را امضا کرده و به این ترتیب تعهدشان را به مبارزه با این معضل و پیامدهای ناشی از آن اعلام کنند.
دیوید کامرون در بیانیه‌یی که به این مناسبت نشر شد، گفته است، در این نشست درباره افشای عملکردهایی که باعث گسترش فساد و رشوت خواری و فرهنگ عدم مجازات می شود، بحث و گفتگو خواهد شد.
اشرف غنی رییس جمهور افغانستان، محمد و بوهاری رییس جمهور نایجریا و خوان مانوئل سانتوس، همتای کلمبیایی اش از اشتراک کنندگان در این نشست خواهند بود.
همچنین کریستین لاگارد رییس صندوق بین المللی پول، جیم یونگ کیم رییس بانک جهانی و خوزه اوگاز رییس سازمان بین المللی شفافیت نیز اعلام کرده اند که در این جلسه شرکت خواهند کرد.
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که اُلِگ سورومولوتوف، معاون وزیر خارجه را به این نشست می فرستد.
در این نشست در مورد فساد و رشوت خواری در ورزش نیز بحث و گفتگو خواهد شد. قرار است که نماینده های کمیته های ورزشی به شمول فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) و اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) در این نشست اشتراک کنند.
کامرون گفت که فساد و رشوه خواری «ریشه بسیاری از مشکلات جهانی است»، جلوی پیشرفت اقتصادی را می گیرد و «مردم را به سوی گروه های افراط گرا سوق می دهد».
نخست وزیر بریتانیا در ادامه سخنانش افزود: «نمی شود یک شبه در مبارزه با فساد پیروز شد. برای انجام اصلاحات لازم به زمان، شجاعت و قاطعیت نیاز است».

از زمان برگزاری نشست جی هشت در سال ۲۰۱۳، کامرون جامعه بین المللی را مکرر به مبارزه با فرار از پرداخت مالیات و فساد فراخوانده است. در پی افشاگری موسوم به «اسناد پانامه» نخست وزیر بریتانیا امیدوار است که در این زمینه تحولی ایجاد شود.
اما مسئولان کمپاین های مبارزه با فساد هشدار داده اند که رهبر بریتانیا باید به معضل فساد و رشوت خواری در کشور خودش نیز رسیدگی کند.
با نشر میلیون ها دوسیه از شرکت «موساک فونسیکا» در پانامه، نام شمار بسیاری از اشخاص ثروتمند که برای فرار از پرداخت مالیات، شرکت های بی و نام نشان تاسیس کرده بودند، افشا شد.
نام پدر فقید کامرون نیز در این دوسیه ها بود. او در سال های آخر دهه ۸۰ در باهاما سرمایه گذاری کرده بود. اما نخست وزیر بریتانیا بر این اصرار دارد که در این زمینه هیچ دخالتی نداشته و کار خلاف قانون انجام نداده است.

اشتراک گذاري با دوستان :

Comments are closed.