احمد مسعود: طالبان به هیچ تعهد خود به غیرقرارداد خود با آمریکا عمل نکردهاند.
گزارشگر:چهار شنبه 29 سنبله 1396 - ۲۸ سنبله ۱۳۹۶
معاون دوم ریاست جمهوری میگوید که پالیسی امنیت مراکز دینی در شورای امنیت ملی به تصویب رسیده و بر اساس آن حکومت به افرادی که برای تامین امنیت مساجد استخدام شدهاند، اسلحه توزیع میکند.
سرور دانش معاون دوم ریاست جمهوری، در نشستی با مسوولان امنیتی و دفاعی و شماری از علمای دینی، وضعیت تدابیر امنیتی مساجد و تکایا را در ماه محرم به بررسی گرفت.
آقای دانش در این جلسه، درباره پالیسی امنیت مراکز دینی که به تازگی در شورای امنیت ملی به تصویب رسیده است، توضیح داد.
به گفته وی، مشارکت و همکاری مردم با نهادهای امنیتی در تامین امنیت مساجد و تکایا، نخستین ویژگی پالیسی یاد شده است که در صورت موفقیت میتواند به یک الگوی مثبت در زمینه همکاری متقابل بین حکومت و مردم، تامین امنیت وتقویت اعتماد مردم به دولت مبدل گردد.
وی بیان داشت که تصویب و تطبیق این پالیسی هرگز از مکلفیت ارگانهای امنیتی به خصوص وزارت داخله و نیروهای پولیس در تامین امنیت مردم به صورت کل و تامین امنیت مساجد، تکایا، اماکن و مراسم دینی و مذهبی نمی کاهد.
وی تصریح نمود که پالیسی تامین امنیت مساجد و تکایا تنها به دهه محرم و روزهای عاشورا اختصاص ندارد بلکه این پالیسی برای یک تا دو سال دیگر و مبتنی به شرایط امنیتی در نظر گرفته شده و یک پالیسی میان مدت است که در کل کشور اجرا می گردد.
معاون دوم ریاست جمهوری افزود که توزیع اسلحه، تجهیزات، تحکیمات امنیتی و معاش افرادی که برای تامین امنیت مساجد و تکایا استخدام می شوند به عهده حکومت است و پالیسی امنیتی مراکز دینی از طریق معرفی افراد قابل اعتماد مردم به وزارت داخله در همکاری متقابل مردم و ارگانهای امنیتی اجرا می گردد.
آقای دانش در خصوص نحوه بر گزاری مراسم تجلیل از عاشورا، نیز گفت که محافل تجلیل از دهه محرم باید به گونه مدیریت شود که هم از بی نظمی، تندوری و احساسات نابجا جلوگیری شود و هم به تحکیم ثبات، وحدت و همدلی بین مردم و وفاق بین پیروان مذاهب اسلامی در کشور کمک بیشتر نماید.
وی تاکید کرد که ارگانهای امنیتی؛ مخصوصا وزارت داخله در تامین امنیت همه مراکز دینی و به خصوص مراکز که مورد تهدید است به صورت جدی از طریق حوزات امنیتی توجه نموده و مردم نیز از هیچ گونه همکاری با پولیس و دیگر نیروهای امنیتی دریغ نکنند.
آقای دانش بیان داشت که با توجه به شرایط امنیتی و حوادث ناگواری که اخیرا رخ داده است، مردم به تامین امنیت مراکز دینی از طریق توظیف افراد و حوزات امنیتی اکتفا نکنند؛ بلکه خود نیز و به خصوص جوانان مناطق مربوطه، به ضرورت تامین امنیت مساجد و تکایا و مراسم تجلیل از دهه محرم و روزهای عاشورا، توجه جدی نمایند.
در این جلسه ویس برمک سرپرست وزارت داخله نیز ضمن ارائه گزارش از نحوه تطبیق پالیسی تامین امنیت مراکز دینی گفت که تدابیر مشترک امنیتی زیر نظر لوی درستیز و معین ارشد امنیتی وزارت داخله به منظور تامین امنیت مساجد وتکایا و همچنین مراسم تجلیل از دهه محرم اتخاذ گردیده و نیروی های امنیتی قبل از شروع مراسم تجلیل، در اماکن مربوطه مستقر خواهند شد.
وی گفت که آموزش صدها تن از افرادی که دراین برنامه از طریق وزارت داخله جذب شده اند روبه اتمام است و برای توزیع اسلحه، تحکیمات مورد نیاز و معاش افراد جذب شده، تدابیر لازم اتخاذ گردیده است.
سرپرست وزارت امور داخله ضمن تأکید بر همکاری مردم و به خصوص جوانان در تأمین امنیت مراکزی دینی، مساجد وتکایا، اطمینان داد که پلان عملیاتی تأمین امنیت دهه محرم و روزهای عاشورا در هماهنگی با ارگانهای مختلف دولتی در سطح کل کشور در حال اجرایی شدن است.
Comments are closed.