ملکه انگلستان، پس‌از روزنامه وُرلد: بهاوی شجاع‌ترین ورزشکار المپیک است

- ۰۶ سنبله ۱۳۹۱

رسانه‌های بین‌المللی و ملکۀ انگلستان نثار احمد بهاوی را شجاع‌ترین ورزشکار بازی‌های المپیک سال ۲۰۱۲ لندن خوانده‌اند.
یکی از نزدیکان نثار احمد بهاوی به روزنامۀ ماندگار گفت که ملکۀ انگلستان در تماسی که با آن‌ها داشته، با تقدیر از مبارزات بهاوی، او را شجاع‌ترین ورزشکار بازی‌های المپیک سال ۲۰۱۲ لندن خوانده است.
ملکۀ انگلستان به خانوادۀ بهاوی گفته که او را به پاس مبارزاتش به لندن دعوت می‌کند ورسماً «مدال شجاعت» بازی‌های ۲۰۱۲ را به او می‌دهد.
اشک‌‌های بهاوی
روزنامۀ ورلد آلمان می‌نویسد، در پایان مسابقۀ که بهاوی در آن شکست خورد، بازیکن مقابل او از تماشاچیان تقاضا کرد برای بهاوی کف بزنند. آقای بهاوی در جریان تمرینات شدیداً جراحت برداشته بود، اما از بازی کنار نرفت.
به نوشتۀ روزنامه، درد پای بهاوی آن قدر شدید بود که اشک از چشمانش سرازیر می‌شد.
داستان بهاوی در واقع بسیار مشابه به داستان شجاعت و عزم راسخ یک ورزشکار است که در اکثر محافل ورزشی در جریان المپیک در باره آن صحبت می‌شد.
غالباً این همت والای بهاوی در افغانستان نیز مورد بحث قرار گرفته است، زیرا او خود یک افغان است.
روزنامه می‌نویسد بهاوی در دومین دور مسابقه نخستش در برابرعصام شرنوبی از مراکش در قسمت ران پای خود آسیب دید.
در همین ناحیه او قبلاً نیز جراحت برداشته بود. داکتران و کمیتۀ جهانی المپیک چند ماه پیش از این بابت به او هشدار داده بودند.
اما بهاوی ۲۸ ساله این هشدارها را نادیده گرفت. او در هندوستان و بعداً در آلمان تحت تداوی قرار گرفته است.
بهاوی می‌خواست حتماً در بازی‌های لندن شرکت کند و با وجود جراحتی که داشت توانست در وزن ۸۰ کیلوگرام خود را به دور کوارتر فاینل یا یک چهارم نهایی برساند؛ اما نتوانست تا آخر به مسابقه ادامه دهد.
بهاوی توانست رقیب مراکشی خود را که در رده بندی جهانی در مقام دوم قرار داشت ۴ در برابر ۳ شکست دهد.
روزنامۀ ده ورلد می‌نویسد، تکواندو ورزشیست که در آن ورزشکار از همه امکانات علیه حریف خود استفاده می‌کند. ورزشکاران با دست‌های باز بالای همدیگر حمله می‌کنند. ضربات در تکواندو بعضاً باعث دردهای تحمل ناپذیر می‌شوند.
به نوشتۀ روزنامه، کسی که در افغانستان بتواند خود را به بازی‌های المپیک برساند جراحت پای خود را مانع برای ادامه مسابقات نمی‌داند.
جنرال ظاهر اغبر رییس کمیته المپیک افغانستان می‌گوید، همین حس رزم آرایی عامل اصلی‌ست که ورزشکاران افغان به خصوص در تکواندو موفق اند.
یک شب پیش از این مسابقه، ورزشکار دیگر افغان روح الله نیکپا مدال برنز را به دست آورد.
او قبلاً در بازی‌های پیکنگ نیز برای اولین بار توانست برنده مدال شود.
حکومت افغانستان در بدل این پیروزی نیکپا برای وی یک خانه و یک موتر جایزه داد.
جنرال اغبر به روزنامۀ ده ورلد گفته است: «وضعیت در افغانستان طوری‌ست که در آنجا مردم مبارزه را می‌آموزند، می‌آموزند که چه‌گونه ضربات را تحمل کنند و می‌آموزند که چه‌گونه از خود دفاع کنند.»

اشتراک گذاري با دوستان :

Comments are closed.