احمد مسعود: طالبان به هیچ تعهد خود به غیرقرارداد خود با آمریکا عمل نکردهاند.
گزارشگر:یک شنبه 24 اسد 1395 - ۲۳ اسد ۱۳۹۵
وزیر تحصیلات عالی افغانستان میگوید که نبود کیفیت تدریس به شکل معیاری و نبود ظرفیتهای لازم استادان، هنوز هم از مشکلات اساسی دانشگاههای کشور است.
فریده مومند وزیر تحصیلات عالی افغانستان روز شنبه، ۲۳ اسد هنگام معرفی حمیدالله فاروقی به حیث رییس جدید دانشگاه کابل گفت: «نبود کیفیت تدریس معیاری و نبود ظرفیتهای لازم هنوز هم از چالشهای دانشگاههای کشور به ویژه دانشگاه کابل است که با مدیریت جدید و کارا تلاشهای در راستای رفع این چالش ها برداشته شود».
خانم موه مند در راستای ایجاد ظرفیت در کادر علمی دانشگاههای کشور افزود که فرستادن استادان جوان به منظور ظرفیتسازی برای دورههای ماستری و دکتورا به خارج از کشور ادامه خواهد یافت.
نبود ظرفیت لازم تدریسی و کهنه بودن سیستم درسی در دانشگاهها از چالشهاییست که همواره شکایت دانشجویان و استادان را در پی داشته است.
ایاز نیازی استاد دانشکده شرعیات دانشگاه کابل نیز در این خصوص گفت: «قافله علمی و دانشگاههای افغانستان فاصله زیادی با قافله علمی جهان دارد و امیدواریم که این فاصله با تلاشهای رییس جدید دانشگاه کابل در این راستا کارهای مفیدی انجام دهد».
استاد حمید الله فاروقی رییس جدید دانشگاه کابل نیز گفت که دانشگاههای افغانستان در دهههای اخیر نتوانسته است اهداف تعیین شده علمی را به دست آورد؛ اما او تلاش خواهد کرد تا به منظور کسب اعتبار علمی دانشگاه کابل گامهایی را بردارد.
ایجاد ماحول مناسب، توسعه بخشهای تحقیقی، بلند بردن ظرفیت، همگام سازی با تکنالوژیهای جدید، میتود درسی جدید و معیاری و تامین ارتباط دانشگاه کابل با دانشگاههای منطقه و جهان از برنامههای کاری آقای فاروقی به حیث رییس جدید دانشگاه کابل میباشد.
همچنین فاروقی تصریح کرد که با حفظ آزادیهای قانون، محیط دانشگاه را از سیاست زدگی بدور نگه میدارد.
دانشگاه کابل حدود هشتاد سال است که در کشور فعالیت علمی دارد؛ اما گذشت سه دهه جنگ در کشور فعالیت این دانشگاه را نیز به شدت صدمه زده است.
دانشگاه کابل در آوان فعالیتاش، دانشجویان خارجی را نیز میزبانی کرده است؛ اما هم اکنون سطح کیفیت تدریس در این دانشگاه به مراتب پایین تر از حد انتظارات علمی می باشد.
Comments are closed.