احمد مسعود: طالبان به هیچ تعهد خود به غیرقرارداد خود با آمریکا عمل نکرده‌اند.





سرپرست وزارت مخابرات: درآمـد ارایـۀ خـدمات پستـی افـزایـش چشمگیـر یافتـه است

- ۲۴ میزان ۱۳۹۶

شهزاد گل آریوبی سرپرست وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی کشور می‌گوید که درآمد دولت از ارایه خدمات پستی به ۸۰۰ میلیون افغانی در سال رسیده است.
آریوبی که روز یکشنبه (۲۳ میزان) در مراسم گرامی‌داشت از روز جهانی پست در کابل سخن می‌گفت بیان داشت که ارایه خدمات پستی در کشور در manegar-3طی چند سال گذشته پیشرفتی خوبی داشته است.
وی تصریح نمود:» هم اکنون تعداد ۵ شرکت پستی دولتی و خصوصی در کشور فعالیت دارند، این شرکت‌ها توانسته اند هزاران تن را در این خدمات مشغول به کار ساخته و اعتبار سیستم وخدمات پستی را نیز در کشور بهبود ببخشند».
سرپرست وزارت مخابرات افزود که سالانه بیش از ۸۰۰ میلیون افغانی از طریق ارایه خدمات پستی وارد عواید دولت می‌شود که این مساله، اهمیت رو به بهبود خدمات پستی در افغانستان را نشان می‌دهد.
آقای آریوبی همچنان از دیجیتالی‌شدن سیستم خدمات پستی در کشور تا چند ماه آینده خبر داده بیان داشت که این وزارت در نظر دارد که سیستم پستی افغانستان را با تکنالوژی روز جهان مجهز ساخته و شاخص‌های سه گانه سرعت، مصئونیت و قیمت مناسب را در این خدمات هر چه بیشتر بهبود ببخشد.
در همین حال، احمد وحید ویس رییس افغان پست نیز که در این مراسم صحبت می‌کرد از آغاز برنامه انکشافی پست بکس‌ها/نصب صندوق‌های پست در منازل تا چند ماه آینده در کشور خبر داد.
آقای ویس گفت که اداره افغان‌پست در همکاری با وزارت شهرسازی و ریاست شهرداری‌ها تلاش دارند که سیستم پست بکس را درسراسر کشور تطبیق نموده و خدمات پستی را همگانی بسازند.
به گفتۀ وی، هم اکنون بیش از یک هزار پست بکس در شهر کابل ساخته شده که این پروسه در مراحل مختلف طی چند سال آینده در سطح کشور گسترش داده خواهد شد.
گفتنی است که به رغم توسعه و رشد چشم‌گیر خدمات پستی در سطح جهان، سیستم پستی افغانستان همچنان به شکل سنتی خود باقی مانده و تحول چندانی نکرده است.
بر بنیاد اظهارات مسوولان افغان پست، تشکیلات این اداره که در دوران حکومت داکتر نجیب منظور شده بود، ظرفیت ارائه خدمات برای ۲ میلیون شهروند را دارا بود که با بلند رفتن تقاضای شهروندان، در بهبود تشکیلات این اداره هیچ توجهی نشده است.

اشتراک گذاري با دوستان :

Comments are closed.