احمد مسعود: طالبان به هیچ تعهد خود به غیرقرارداد خود با آمریکا عمل نکرده‌اند.





دونالد ترامپ بدترین رهبر تاریخ امریکا

- ۰۱ حوت ۱۳۹۶

mandegar-3حدود ۲۰۰ تن از کارشناسان علوم سیاسی ارشد امریکا دونالد ترامپ را به عنوان بدترین رییس ‌جمهوری تاریخ امریکا تشخیص دادند.
به نوشته روزنامه ایندیپندنت، طبق «نظرسنجی عظمت روسای جمهوری و سیاست‌های اجرایی ریاست جمهوری ۲۰۱۸» میزان محبوبیت دونالد ترامپ حتی کمتر از ریچارد نیکسون، سی و هفتمین رییس‌جمهوری امریکاست که با رسوایی واترگیت استعفا داد. نیکسون در رده ۳۳ قرار گرفت. محبوبیت او حتی در رده‌هایی پایین‌تر از محافظه‌کاران هم قرار دارد. در همین حال آبراهام لینکلن، شانزدهمین رییس‌جمهوری امریکا هم که در ۱۸۶۵ ترور شد، جایگاه اول را به دست آورد.
این نظرسنجی که هر چهار سال یک بار برگزاری می‌شود، عقاید محققان علوم اجتماعی از بخش روسای جمهوری و سیاست‌های اجرایی در انجمن علوم سیاسی امریکا را بررسی می‌کند و از کارشناسان درخواست می‌شود تا عظمت هر رییس‌جمهوری را بین صفر تا صد دسته‌بندی کنند. طبق آن، ۱۰۰ عالی‌ترین، ۵۰ میانه و صفر بدترین است.
دونالد ترامپ امتیاز میانگین ۱۲.۳۴ را به دست آورد و به جایگاه جیمز بوکانان، پانزدهمین رییس‌جمهوری امریکا در انتهای جدول رسید؛ رییس‌جمهوری که شاهد ورود امریکا به جنگ داخلی بود. این نتایج تنها چند ماه پس از پایان اولین سال ریاست جمهوری ترامپ منتشر می‌شود که از آن به عنوان نامحبوب‌ترین رییس‌جمهوری تاریخ مدرن امریکا یاد می‌شود.
باراک اوباما، رییس‌جمهوری سابق امریکا هم که در نظرسنجی پیشین سال ۲۰۱۴ در جایگاه هجدهم قرار داشت با هشت پله صعود به جایگاه ۱۰ سیاستمدار برتر رسید. جورج بوش هم با پنج پله ترقی به جایگاه سی‌ام رسید.
در میان روسای جمهوری پیشین امریکا بیل کلینتون بدترین وضعیت را داشت زیرا با پنج پله سقوط به جایگاه چهاردهم رسید. با این حال اندرو جکسون،‌ هفتمین رییس‌جمهوری امریکا هم شش پله سقوط داشت و این را مدیون افزایش توجهات به مساله رفتار او با بومیان امریکایی است.
هفت رییس‌جمهوری برتر این لیست همچون گذشته هستند و آبراهام لینکلن در رده نخست قرار دارد و پس از او جورج واشنگتن، فرانکلین دلانو روزولت، تئودور روزولت، توماس جفرسون، هری ترومن و دوات آیزنهاور قرار گرفتند.
دونالد ترامپ هم در میان پنج رییس‌جمهور آخر جدول با اندرو جانسون، فرانکلین پیرس، ویلیام هریسون و بوکانان همراه شد. در این نظرسنجی عقاید ۱۷۰ کارشناس علوم سیاسی مورد مطالعه قرار گرفت. در میان آنها، ۵۷.۲ درصد دموکرات، ۱۲.۷ درصد جمهوری‌خواه و ۲۷.۱ درصد کارشناس مستقل شناسایی شدند.

اشتراک گذاري با دوستان :

Comments are closed.