آموزش سربازان زن در ارتش شدت یافته است

- ۱۳ حمل ۱۳۹۲

حکومت افغانستان آموزش سربازان ویژه زن را شدت بخشیده است، تا با شمولیت آن‌ها در عملیات، تلاشی خانه‌‎ها و زنان توسط آنها صورت بگیرد و از حساسیت‌های فرهنگی در جریان عملیات نظامی کاسته شود.
آموزگار دستور می‌دهد: «دخترها! تفنگ‌های تان را آماده کنید! تفنگچه‌های تان را چک (بررسی) کنید. آماده انداخت (شلیک) باشید». این سخنان را مربی قطعه ویژه زنان در محل آزمایش در حومه کابل به آن‌ها بیان می‌کند.
مریم یکی از این سربازان است که از صفوف پولیس به این واحد اردوی ملی جذب شده است. او قبل از ظهرها ورزش و دوش می‌کند، تمرین نظامی انجام می‌دهد و می‌آموزد که چطوری و در چه حالتی شلیک کند. سپس غذای چاشت را صرف می‌کند و باز هم مصروف تمرین نظامی می‌شود. او می‌گوید: «بسیار خوش هستم که در تامین امنیت سهم می‌گیرم. کاری را که یک مرد می‌کند، خوشحالم که من هم انجام داده می‌توانم».
افغانستان به همان میزان که به داکتر و معلم زن نیاز دارد، به سرباز زن نیز ضرورت دارد. زیرا در کشوری که مردم نمی‌خواهند زنان توسط داکتران مرد تداوی شوند، تلاشی خانه‌ها و زنان توسط مردان نیز حساسیت برانگیز است.
دولت وزیری، معاون سخنگوی وزارت دفاع افغانستان می‌گوید: «زنان افغان چرا از سوی خارجی‌ها تلاشی شوند؟ این یک معضله بود، یک جنجال بود که می‌گفتند خارجی‌ها به خانه ما می‌آیند و زنان ما را تلاشی می‌کنند. ما این معضله را حل کردیم. زنان و دختران افغان را در اردو آورده ایم تا خانه‌های مردم را تلاشی کنند. این در قطعات ویژه بسیار موثر است».
بسیاری از سربازان قطعه ویژه زنان از صفوف پولیس انتخاب شده اند. قطعه ویژه زنان حالا ۲۵ سرباز دارد که سه ماه آموزش نظامی دیده اند. آنها اصول تلاشی خانه‌ها، کمک های اولیه طبی، چگونگی استفاده از سلاح و پرتاب از هلیکوپتر را آموزش دیده اند.
مقام‌های وزارت دفاع می‌گویند که سربازان ویژه زن در برخی عملیات شبانه سهم گرفته اند و از بسیاری تنش‌های ناشی از حساسیت‌های فرهنگی جلوگیری نموده اند. سربازان زن نیز از دست‌آوردهای خود در عملیات شبانه راضی اند.
صبرینا با افتخار از یک عملیات پر دست آورد قصه می‌کند: «خانه تلاشی رفتیم. کلاشینکوف را از پشت پرده پیدا کردیم و به مدیر جنایی تسلیم کردیم. این ها خاطره خوش است. وطن ما آرام شود، دشمنان وطن ما نابود شود. خود ما سرفراز باشیم، ایستاد شویم و وطن خود را محافظت نماییم».
صبرینا می‌خواهد مانند سربازان خارجی فعالیت نماید و برای کشورش خدمت کند: «خاک ماست، وطن ماست، ملت ماست. خارجی ها را ببینید. من هم می خواهم مانند آنها برای وطنم خدمت کنم. تا آخرین قطره خون، می خواهم به وطنم خدمت کنم».
وزارت دفاع افغانستان می‌گوید که به ۱۹۰۰۰ سرباز زن ضرورت دارد، اما مشکل است برآورد کرد که این وزارت چه زمانی می‌تواند این شمار سربازان زن را تکمیل کند. به گفته مسوولان، این سربازان به استندرد ناتو تجهیز شده اند.

اشتراک گذاري با دوستان :

Comments are closed.