احمد مسعود: طالبان به هیچ تعهد خود به غیرقرارداد خود با آمریکا عمل نکردهاند.
گزارشگر:12 حمل 1393 - ۱۱ حمل ۱۳۹۳
بخش نخست
آیورودا یکی از شیوههای طبیعی و قدیمیترین روش درمانی در میان هندیها محسوب میشود. شیوهیی که با بهرهگیری از روشهای طبیعی درمان، بدون استفاده از شیوههای تهاجمی طب مدرن، به درمان بسیاری از بیماریهای جسم و ذهنِ انسان میپردازد. این شیوه از متدهای طبیعی و متعددی همچون گیاهدرمانی، مدیتیشن، مراقبه، عطردرمانی، ماساژ و یوگا برای تسکین و درمان بیماریها بهره میبرد. درمانگران این مکتب معتقدند که بسیاری از بیماریهای اطفال، زنان و زایمان، بیماریهای دستگاه گوارش، بیماریهای گوش و حلق و بینی و حتا بیماریهای عضو حساسی چون چشم، توسط تکنیکها و شیوههای درمانی طبِ آیورودا که برگرفته از فلسفه آیورودا در هند است، درمان میشود. در این شیوه، یکی از مهمترین اصول برای آغاز درمان هر بیمارییی، پاکسازی بدن و اصلاح رژیم غذایی و شیوه زندهگی است. برای آشنایی بیشتر با این مکتب درمانی، برخی از درمانهای خانهگی این مکتب را در درمان بیماریهای مختلف مرور میکنیم.
یبوست دارید؟
این معجون شیری را تجربه کنید!
درمانگران مکتب آیورودا برای درمان بسیاری از بیماریها و اختلالهای اندامهای درونی بدن، دست به دامن انواع خوراکیهای طبیعی، میوهها و ادویههای رنگارنگ هندی میشوند. آنها بر این باورند که دوای درد بسیاری از اختلالهای دستگاه گوارش مانند کمکاری یا پُرکاری رودهها، با کمک همین خوراکیها تأمین میشود.
نسخه اول: این درمانگران برای پیشگیری و درمان یبوست (قبضیت) بهویژه در سنین کودکی، نوشیدن شیرخرما یا شیرکشمش را توصیه میکنند. به توصیه این متخصصان برای پیشگیری و کنترل یبوست، بیمار باید کشمش یا خرمایی را که به مدت نیم ساعت در آب خیس خورده است با یک پیاله شیر که قبلاً جوشانده شده و ولرم است، مخلوط کند و معجونی بسازد. این معجون که باید قبل از ساعت خواب نوشیده شود، بهترین دارو برای درمان کمکاری رودهها و برطرف شدنِ یبوست است.
میخواهید تب کودکتان را پایین بیاورید؟
به سبک هندیها فروتتراپی کنید!
باوری در میان هندیها و دوستداران مکتب آیورودا وجود دارد که در آن برای کاهش میزان حرارت بدن بیمار، از انواع نوشیدنیهای طبیعی مانند آبمیوهها و دمنوشهای گیاهی استفاده میکنند. به اعتقاد درمانگران طب سنتی هند، نوشیدن آب بعضی میوهها میتواند علاوه بر کاهش تب بیمار، بخش زیادی از انرژی از دست رفته او را تأمین کند. دانستن این نسخه، برای مادران و خانمهای خانهدار خالی از لطف نیست.
نسخه اول: این درمانگران نوشیدن آب مرکبات مانند ترکیبی از آب مالته، کینو و گریپفروت را برای کاهش میزان تب در بیماریهایی مثل سرماخوردهگی و آنفلوآنزا بسیار موثر میدانند، به شرط آنکه برای انتخاب مالته و کینو سراغ انواع شیرینِ آن بروید و به مقدار مساوی از آب تهیه شده از هریک از این میوهها را ترکیب کرده و روزی ۲بار به بیمار بدهید. علاوه بر این، نوشیدن آب انار طبیعی و خالص بدون افزودن هیچگونه چاشنی مانند نمک یا گلپر نیز، یکی از بهترین تسکیندهندهها و تببرهای طبیعی در هند محسوب میشود.
نسخه دوم: در کنار فروتتراپی، نوشیدن انواع دمنوشهای گیاهی نیز در دوران ابتلا به سرماخوردهگی، به افزایش مقاومت بدن و پیشگیری از بروز تب در بیمار کمک میکند. برای تهیه این چای بهتر است یک قاشق از گیاه ریحان را در ۲ پیاله آب دم کرده و میل کنید.
سردردهای مزمن سراغتان میآید؟
این ماساژ را تجربه کنید!
در طب سنتی هند برای درمان سردردهای ناشی از میگرن یا سردردهای مزمن، از ماساژ استفاده میکنند. درمانگران این شیوه طبیعی بر این باورند که ماساژدرمانی میتواند علاوه بر بهبود جریان گردش خون در ناحیه سر و خونرسانی بهتر به سلولها، به افزایش میزان آرامش فرد کمک کند.
نسخه اول: در این شیوه درمانگر ماساژ پیشانی، شقیقه، گردن و عضلات شانه را به بیمار توصیه میکند. در این شیوه با کمک روغن که برای پیشگیری از سایش و سوزش پوست و عضلات تجویز میشود، به ماساژ بخشهای ذکر شده میپردازند تا به این ترتیب، به تسکین دردهای ناشی از میگرن در بیماران کمک کنند.
هشدار: متخصصان آیورودا معتقدند که برای درمان سردردهای مزمن که هنوز دلیل آنها به طور قطعی مشخص نیست، بهتر است هرچه سریعتر نسبت به شناسایی کانون و مسبب درد اقدام کرد؛ چرا که بیماریها و اختلالات زیادی مثل تنش و عفونت بیره و دندان، بیماریهای چشم، اختلالات دستگاه ادراری، بیماریهای مغزی و اعصاب نخاعی و اختلالات کلیوی، همهگی از جمله عواملی هستند که منجر به بروز سردرد در افراد میشوند.
Comments are closed.