هشدار جان مک‌کین از خروج کامل نیروهای امریکایی: داعش افغانستان را عراقی دیگر می‎سازد

- ۱۰ جوزا ۱۳۹۴

دو شنبه ۱۱ جوزا ۱۳۹۴

 

جان مک‌کین، سناتور ارشد امریکایی اعلام کرد که با خروج کامل نیروهای امریکایی از افغانستان، گروه تروریستی داعش فرصت می‌یابد دامنه‌ نفوذ خود را در این کشور گسترش دهد و عراقی دیگر در منطقه ایجاد کند.
جان مک‌کین، سناتور امریکایی روز شنبه در «کنفرانس جهانی امنیت» در سنگاپور اعلام کرد که خروج کامل نیروهای امریکایی از افغانستان، راه را برای mnandegar-3ورود «داعش» به این کشور می‌گشاید.
او افزود: پس از ایجاد خلأ امنیتی ناشی از عدم حضور نیروهای امریکا، «ما در افغانستان شاهد همان فیلمی خواهیم بود که در عراق به نمایش درآمد».
او تاکید کرد که تا پایان درگیری‌ها در افغانستان «هنوز راه درازی در پیش است». در حال حاضر، حدود ۱۰ هزار سرباز امریکایی در افغانستان حضور دارند.
ماموریت جنگی ۱۳ ساله‌ نیروهای آیساف به رهبری ناتو در افغانستان در پایان سال ۲۰۱۴خاتمه یافت و مسوولیت اصلی حفظ امنیت این کشور از آغاز سال ۲۰۱۵، به عهده‌ ارتش و پولیس افغانستان گذاشته شده است. این نیروها، در حال حاضر از ۳۵۰ هزار سرباز و مامور پلیس تشکیل می‌شوند. ماموریت جدید واحدهای نظامی ناتو… ادامه صفحه ۶
داعش افغانستان را…
از آن زمان تا پایان سال ۲۰۱۶، در پشتیبانی از نیروهای افغان از طریق آموزش و مشاوره به آن‌ها خلاصه می‌شود.
در حال حاضر حدود ۱۲ هزار و ۵۰۰ سرباز از ۴۰ کشور در این برنامه شرکت دارند. سهم ارتش آلمان، حدود ۸۰۰ سرباز است که در مزارشریف اسکان داده شده‌اند. این سربازان، تنها در صورت دفاع، مجاز به استفاده از اسلحه‌ خود هستند.
هنوز معلوم نیست که پس از پایان این دوره، چه تعداد سرباز و تا چه زمان این واحدها می‌توانند به فعالیت‌های خود در افغانستان ادامه دهند.
جان مک‌کین، همچنین در «کنفرانس جهانی امنیت» درباره‌ چگونگی مبارزه با نیروهای داعش در عراق و سوریه گفت که از وضعیت کنونی «راضی» نیست. وی دلیل این امر را عدم پیشروی و پیروزی نیروهای ائتلافی دانست.
این سناتور امریکایی تاکید کرد که برای دست‌یابی به پیروزی باید به شمار عملیات هوایی افزود و واحدهای نیروهای زمینی را بیشتر تقویت کرد.
او گفت: ما باید از برتری‌های مختلف نظامی خود بهتر استفاده کنیم.
مک‌کین همچنین هشدار داد که خطر حمله‌ داعش به افغانستان پس از خروج نیروهای امریکایی، «تهدیدی» جدی است.

اشتراک گذاري با دوستان :

Comments are closed.