احمد مسعود: طالبان به هیچ تعهد خود به غیرقرارداد خود با آمریکا عمل نکردهاند.
گزارشگر:دو شنبه 30 اسد 1396 - ۲۹ اسد ۱۳۹۶
احمدولی مسعود، رییس عمومی بنیاد شهید مسعود، در مصاحبه با طلوعنیوز به اظهارات تفرقهافگنانۀ گلبدین حکمتیار واکنش نشان داد.
گلبدین حکمتیار پس از «تسلیمشدن» به حکومت افغانستان، پیوسته اظهاراتی به آدرس اقوام و شخصیتهای سیاسی افغانستان داشته است.
احمدولی مسعود با اشاره به اظهارات نفاقافگنانۀ حکمتیار گفت که حالا نسل جوان افغانستان میتوانند به خوبی درک نمایند که عامل جنگهای کابل و تفکرات ویرانگرانه از کجا منشاء میگرفت.
آقای مسعود در مصاحبه با طلوع نیوز گفت که نقش بزرگان جهاد و مقاومت، به خصوص شهید مسعود برای مردم افغانستان، منطقه و جهان اظهر من الشمس است. کتابها، ژورنالها، مصاحبهها، مستندها به زبانهای مختلف جهان در اختیار همگان قرار دارد و ضرورت به بحث نیست.
وی افزود: آنچه آقای حکمتیار بر زبان میآورد حرف نوی نیست، فقط جمعی که از نزدیک آشنائی نداشتند، به عنوان یک رهبر تنظیم جهادی، آنهم پس از سالها غیابت و ندامت همینکه تحت پوشش پروژۀ صلح بیرون آوردندش، از وی تصور دیگری داشتند.
رییس عمومی بنیاد شهید مسعود گفت که از روز اولی که سناریوی پیوستن وی به حکومت به نام صلح و با حضور در قصر حکومتی سلامخانه به نمایش گذاشته شد، جمعی امیدوار تغییر وی بودند و ما هم لبیک گفتیم؛ اما به خوبی میدانستیم که پروژۀ دیگری در کار است، سرانجام همان بود و همان شد.
آقای مسعود خاطر نشان ساخت: اینکه سخن خیری از آقای حکمتیار نشنیدیم بر جایش بماند، اما وقتی به گونۀ و با جملات رقیق و توهینآمیز، پُر از خصومت و حسادت و عقده مندی، تجاوزات رسانهای وی را در مقابل اقوام کشور میشنویم، ماهیت پروژه روشن میگردد، چون دستگاههای عقب این پروژهها از قدیم برای مردم معلوم است.
او تأکید کرد که حالا نسل جوان میتواند به خوبی درک نماید که عامل جنگهای کابل و تفکرات ویرانگرانه از کجا منشاء میگرفت. اما نقطۀ مهم این ست که پشت سر این سیاست موجود که مانند آقای حکمتیار صدها پروژۀ انقطابهای قومی، بهم اندازیهای سمتی، تبعیضات زبانی و تعصبات مذهبی را به کار انداخته و دامن میزند، کدام حلقات استخباراتی موقعیت دارند؟
رییس بنیاد شهید مسعود گفت که از همۀ هموطنان با احساس، با درک و با درد در سرتاسر افغانستان خالصانه تقاضا داریم تا ضمن محکوم کردن این تجاوزات شنیع، در مقایل آنانیکه در عقب این ادبیات نفرتانگیز میباشند چه در دورن دستگاه دولت باشند و یا استخبارت و حلقات خارجی با هوشیاری صفوف خود را فشرده نمایند. در یک همگرایی و وحدت سرتاسری محکم بیایستند و اجازه ندهند کسانیکه با جنگ و انتحار و انفجار طی چند دهه نتوانستند افغانستان را سقوط بدهند، نگذارند که با سیاستهای قومی، تعصب زبانی، تبعیض و تحجر این کشور را ویران سازند.
Comments are closed.