احمد مسعود: طالبان به هیچ تعهد خود به غیرقرارداد خود با آمریکا عمل نکردهاند.
گزارشگر:چهارشنبه 5 میزان 1396 - ۰۴ میزان ۱۳۹۶
سرور دانش معاون دوم ریاست جمهوری با تاکید بر گسترش صنعت گردشگری در کشور میگوید که تقویت توریزم داخلی، فاصلههای اجتماعی ناشی از جنگ وخشونت را به همدلی و همگرایی ملی، تبدیل میکند.
وزارت اطلاعات و فرهنگ روز سهشنبه ( ۴ میزان ) از روز جهانی گردشگری با حضور سرور دانش معاون دوم ریاست جمهوری و شماری زیادی از مقامات حکومتی گرامیداشت کرد.
معاون دوم ریاست جمهوری بر گسترش صنعت توریزم در افغانستان تاکید کرده میگوید که به منظور مبادله فرهنگی و زدودن تبلیغات منفی در مورد افغانستان باید به صنعت گردشگری به گونه ویژه توجه صورت گیرد.
آقای دانش گفت:» شایسته است به منظور مبادله فرهنگی و زدودن تبلیغات منفی در باره افغانستان، امروز نگاه ویژه به صنعت توریزم داشته باشیم و با سیاست گذاری مناسب فرهنگی و آماده کردن امکانات لازم، زمینه سفر گردشگران بیشتری را به کشور خود فراهم سازیم».
بر بنیاد گفتههای معاون دوم ریاست جمهوری؛ ناامنی، کمبود امکانات و تسهیلات لازم برای گردشگران، اطلاع رسانی ضعیف و عدم توجه لازم به حفظ و مراقبت آثار تاریخی و دیگر منابع گردشگری از جدیترین چالشها در برابر گسترش این صنعت در کشور است. با این همه آقای دانش ابراز امیدواری کرد که تهیه پالسی مناسب گردشگری و برخوردهای مسوولانه و دلسوزانه مقامهای حکومتی بتواند بر این مشکلات نقطه پایان بگذارد.
هرچند ناامنی در شماری از ولایتهای کشور در فهرست نخست چالشهای موجود در زمینه گسترش صنعت گردشگری وجود دارد اما آقای دانش میگوید که نا
امنی های فعلی نباید به عنوان یک سد نفوذ ناپذیر و مانع همه جانبه برای توسعه توریزم در افغانستان پنداشته شود.
معاون دوم ریاست جمهوری بر گسترش صنعت گردشگری داخلی نیز تاکید کرده میگوید، تقویت و گسترش گردشگری داخلی سبب میشود تا فاصلههای که بر اثر جنگ و ناامنی در میان مردم افغانستان به وجود آمده ازبین برود.
آقای دانش از وزارتهای اطلاعات و فرهنگ، معارف، تحصیلات عالی، سرحدات، اقوام و قبایل، ریاست ارگانهای محل و سکتورهای خصوصی خواست با فراهم نمودن زمینه گردشگری داخلی به جوانان، بر تقویت همبستگی و همگرایی ملی میان مردم افغانستان کمک کنند.
آقای دانش از کارکرد اداره گردشگری افغانستان انتقاد کرده گفت که اداره گردشگری افغانستان هرچند عمر ۶۰ ساله دارد اما هنوزهم نتوانسته است پا به پای نیازهای زمان گام بردارد.
آقای دانش صنعت گردشگری را یک پدیده درآمدزا توصیف کرده و از مردم و مسوولان حکومتی خواست که نگاه تجملی، هزینه بردار و غیرضروری نسبت به این پدیده را کنار بگذارد.
همزمان با این سیده مژگان مصطفوی معین مالی و اداری وزارت اطلاعات و فرهنگ میگوید که در حال حاضر نزدیک به یک هزار شرکت سیاحتی و گردشگری در وزارت اطلاعات و فرهنگ به ثبت رسیده است.
بانو مصطفوی تاکید کرد که آنان برای جلب توجه بیشتر گردشگران خارجی در آیندههای نزدیک از داشتههای فرهنگی افغانستان یک فلم و آلبوم عکس تهیه میکنند.
بربنیاد گفتههای مسوولان وزات اطلاعات و فرهنگ در حدود ۲۲۱ هزار گردشگر خارجی در سال گذشته به افغانستان سفر کرده است. این درحالی است که بیش از یک میلیون گردشگر داخلی از باغ بابر و بیش از یک میلیون گردشگر داخلی از بند قرغه ولسوالی پغمان ولایت کابل دیدن کردهاند.
Comments are closed.