نخست‌وزیر آلمان در کندز: پس از ۲۰۱۴ نیز به تعهد نظامی‌مان در افغانستان پایبندیم

- ۲۰ ثور ۱۳۹۲

نزدک یک هفته پس از کشته‌‎شدن یک سرباز آلمانی در ولایت بغلان، روز جمعه انگلا مرکل نخست‎وزیر آلمان ضمن یک سفر از پیش اعلام ناشده برای بازدید از سربازان کشورش به افغانستان آمد.
یک سخنگوی حکومت آلمان در برلین گفت : مرکل صبح روز جمعه با توماس دیمیزیر وزیر دفاع آلمان فدرال به مقر فرماندهی اردوی فدرال آلمان در مزار شریف واقع در شمال افغانستان مواصلت کردند.
روز شنبۀ هفتۀ گذشته برای نخستین بار قریب پس از دوسال یک سرباز آلمانی در افغانستان کشته شد.
مرکل همراه با دیمیزیر از مزارشریف توسط هلیکوپتر به اردوگاه سربازان آلمانی در کندز پرواز کرد. در آنجا از محل یادبود سربازان کشته شدۀ ارتش آلمان دیدار نمود واز ایشان یادبود به عمل آورد.
نخست‎وزیر آلمان فدرال به هنگام اقامت در کندز ارادۀ حکومت فدرال آلمان را برای قبول تعهد نظامی بعد از پایان سال ۲۰۱۴ و بیرون رفتن نیروهای جنگی ناتو از افغانستان ابراز داشت. او سایر کشورها را ترغیب کرد تا به عین ترتیب عمل کنند. نخست‎وزیر آلمان گفت: «اردوی فدرال در اینجا و همچنان طبعاً در مجموع منطقه، نشان داد که چه‌گونه در همکاری بین‌المللی به خوبی عمل می‌کند».
مرکل ضمن یادآوری از وظایف دیگر در افغانستان، از آماده‌گی برای انتخابات ریاست جمهوری که قرار است درماه اپریل سال ۲۰۱۴ برگزار شود و همچنان از باز سازی اقتصادی سخن به میان آورد. مرکل اعتراف نمود که « همۀ این‌ها قسماً توام با مشکلات و قسماً آهسته‌تر از آنچه ما آرزو داشته‌ایم عملی شده اند». مرکل افزود: «این برای آن نیز غیر قابل انصراف می‌باشد، تا موفقیت عملیات واقعاً تضمین شده بتواند». مرکل همچنان اطمینان داد که حکومت آلمان فدرال «چشمی به پروسه سیاسی دارد که در اینجا جلو برود».
از پایان سال ۲۰۰۱ بدین‌سو سربازان آلمانی در افغانستان مستقر می‌باشند. به روز شنبه برای نخستین بار پس از دوسال یک سرباز اردوی فدرال آلمان درافغانستان کشته شد. این سرباز منسوب به نیروهای ویژه کماندویی آلمان ( کا اس کا) در شمال افغانستان توسط شورشیان کشته شد. این سرباز آلمانی برای حمایت از نیروهای افغانستان عازم بغلان درشمال افغانستان بود که توسط شورشیان مورد شلیک قرار گرفت.
سرباز کشته شده نخستبن قربانی کماندوهای ویژه آلمانی ( کا اس کا) از راین بود. با این حمله شمار سربازان کشته آلمانی در افغانستان به ۵۳ تن افزایش یافت. ازاین جمله ۳۵ تن ایشان درجریان جنگ ویا انفجارات کشته شده اند.
آلمان پس از ایالات متحده امریکا و بریتانیا سومین قطعه بزرگ بین‌المللی را در نیروهای ایساف دارد. عملیات جنگی نیروهای ناتو در افغانستان در اول جنوری سال ۲۰۱۵ پایان می‌یابد. توماس دیمیزیر وزیر دفاع جمهوری فدرالی آلمان در اواسط ماه اپریل اعلام نمود که پس از این تاریخ نیز بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ سرباز اردوی فدرال آلمان درافغانستان باقی خواهند ماند. این سربازان به نیروهای افغانستان آموزش ومشورت می‌دهند و به هنگام ضرورت از نیروهای امنیتی افغانستان حمایت می‌کنند. بنا به اظهار وزیر دفاع آلمان فدرال دربدو امر آلمان همان طوری که تاکنون بوده است، به حیث یک نیروی رهبری کننده در مزار شریف باقی می‌ماند.

اشتراک گذاري با دوستان :

Comments are closed.