چاکرا چیست و به چه درد می‌خورد؟

گزارشگر:18 عقرب 1392 - ۱۷ عقرب ۱۳۹۲

mandegarاگر همیشه احساس خسته‌گی و بی‌رمقی می‌کنی، حال و حوصله نداری و زود عصبانی می‌شوی؛ حتماً چاکراهای تو میزان و متعادل نیسـتند!
چاکرا چیست؟
چاکراها، مراکز هفت‌گانه قدرت‌اند که در ستون فقرات در کالبد اثیری قرار دارند و در واقع رابط بین روح و جسم هستند. چاکرا کلمه‌یی سانسکریت و به معنای چرخ است. چاکراها مدام در حال چرخش هستند که به آن‌ها نیروی حیات هم می‌گویند و از میان شبکه‌یی از مجراهای باریک به نام نادی در سراسر بدن جریان دارند. در حدود ۷۲۰۰۰ نادی در کالبد انسان وجود دارد. چاکراها روی نادی اصلی قرار دارند و در سرتاسر ستون فقرات امتداد دارند. چاکراها دوار هستند.
چاکراهای اصلی، اعضای حیاتی کالبد فیزیکی را کنترل می‌کنند و به آن‌ها انرژی می‌دهند. چاکراهای اصلی مانند نیروگاهی هستند که اگر به‌خوبی کار نکنند، اعضای حیاتی ضعیف یا بیمار می شوند؛ زیرا برای درست کار کردن انرژی حیاتی کافی را ندارند. در شرق آن‌ها را به نیلوفر آبی تشبیه کرده‌اند؛ دایره‌یی که گلبرگ‌ها احاطه‌اش کرده‌اند.
بدن ما شامل انرژی‌های مثبت و منفی است. سمت راست بدن، حاوی انرژی مثبت و سمت چپ بدن حاوی انرژی منفی است. این انرژی ها بر مسیر چرخشی چاکراها نیز تأثیر می گذارند. به نظر می‌رسد هر چاکرا نام و رنگ به‌خصوصی نیز دارد که به طور مارپیچ از مرکز آن به سمت بیرون در حرکت است و به یکی از رنگ‌های رنگین‌کمان مربوط می‌شود. هزاران سال است که چاکراها در شرق شناخته شده و مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

هفت چاکرا
۱- چاکرای ریشه: در پایین ستون فقرات قرار دارد و رنگش قرمز است.
۲- چاکرای خارجی: در پشت و تقریباً پنج سانتیمتری زیر ناف قرار دارد و رنگ آن نارنجی است.
۳- چاکرای خورشیدی: چهار انگشت بالاتر از ناف است. به آن گوهر ناف می‌گویند و رنگش زرد است.
۴- چاکرای قلب: در مرکز سینه و در امتداد قلب قرار دارد و رنگ آن سبز است.
۵- چاکرای گلو: در سطح گلو قرار گرفته است و رنگ آن آبی است.
۶- چاکرای چشم سوم (پیشانی): در پیشانی و بین دو ابرو قرار دارد و به رنگ نیلی است.
۷- چاکرای فرق سر: در بالاترین قسمت سر قرار دارد و قوی‌ترین ارتعاشات انرژی بدن را زیر نظر دارد که رنگ آن بنفش است.
زمانی که مجرای چاکراها بسته شود و یا از حالت تعادل خارج شوند، منجر به بیماری می‌شود. سرکوب کردن هر نوع احساسات و عواطف و شوک عصبی و هر نوع ناراحتی و لطمه روحی باعث می‌شود که چاکراها، یعنی مراکز انرژی حیاتی از حالت تعادل خارج شوند. غم و غصه، عصبانیت، حسادت، خودخوری و رنجش، صدمه شدیدی به چاکراها می زند و آن‌ها بسته می شوند. برای برقراری تعادل مجدد، باید فوراً هر نوع احساس ناخوشایند خود را شناسایی و هر نوع انرژی منفی را رها کنید تا چاکراها بتوانند دوباره متعادل شوند.

اشتراک گذاري با دوستان :

Comments are closed.