احمد مسعود: طالبان به هیچ تعهد خود به غیرقرارداد خود با آمریکا عمل نکردهاند.
گزارشگر:27 عقرب 1393 - ۲۶ عقرب ۱۳۹۳
برخی از حرفها هستند که هرگز نباید در محل کار به همکاران خود بگویید؛ زیرا روزی علیه شما استفاده میشوند و موقعیت کاری شما را به خطر میاندازند. با اینکه شوخی کردن با دوستان در محل کار بد نیست، اما باید حواستان جمع باشد تا در زمان مناسب، این صمیمیت و شوخیها را تمام کنید و دیگر ادامه ندهید.
گاهی انسانها در شوخی و خنده حرفهایی میگویند که هرگز نباید به زبان بیاورند. به طور مثال، هرگز نباید به همکار خود بگویید: تو آن آدمی نیستی که من تصور می کردم. یا: اعتقادات تو برایم عجیب است. یا…
این را هرگز فراموش نکنید آدمها به طور ذاتی غیبت کردن و پشت هم حرف زدن را دوست دارند. پس باید خیلی مراقب رفتار و کردار خود در محل کار باشید تا سوژۀ غیبتهای دیگران نشوید. در این مطلب، ۱۰ مورد ذکر شده که هرگز نباید آنها را در محل کار به همکاران خود بگویید.
۱ـ مبلغ معاش و خرجهای ماهیانه
هرگز در مورد معاش خود با همکاران حرف نزنید. پولی که درمیآورید و هزینههایی که به طور ماهانه برای خانه و زندهگی خود دارید، مسایلی هستند که فقط به شما مربوط هستند. صحبت در این زمینهها فقط باعث برانگیخته شدنِ حسادت همکاران میشود و ممکن است برایتان گران تمام شود.
۲ـ جزییات رابطۀ عاشقانه یا زندهگی مشترک
شاید در رابطۀ عاشقانۀ خود بسیار خوشحال و خوشبخت باشید، یا شاید احساس ناراحتی و بدبختی زیادی داشته باشید. اما هر چه هست، در این رابطه با همکارانِ خود حرف نزنید. جزییات رویدادهای زندهگی خود را برای دیگران شرح ندهید.
۳ـ صحبت در مورد عادتهای غذایی یا سگرت کشیدن
اینکه شما چه میخورید و چه نمیخورید، به همکار شما چه ارتباطی میتواند داشته باشد؟ یا مثلاً اگر اهل سگرت کشیدن هستید، چرا باید برای او این مسأله را توضیح دهید. هر نوع عادت غذایی، سرگرمی یا تفریحی خود را به همکاران نگویید.
۴ـ عقاید سیاسی
در مورد مسایل جامعه، مسایل سیاسی یا مشکلات اقتصادی همهگیر، با همکارانِ خود حرف نزنید. اجازه ندهید آنها بدانند شما چه عقاید سیاسی و باورهای اجتماعی دارید. این بحثها و حرفها بسیار خطرناک هستند. از صحبت در این رابطه بهشدت پرهیز کنید.
۵ـ عقاید مذهبی
عقاید و باورهای مذهبی نیز جزو مسایلی هستند که هرگز نباید در مورد آنها با غریبهها و بهویژه با همکاران صحبت کنید.
۶ـ مسخره کردن دیگران
همۀ ما خندیدن و شوخی کردن در محل کار را دوست داریم، زیرا بیشتر زمانِ خود را در این فضا سپری میکنیم. اما شوخی و خندۀ ما نباید موجب مسخره یا ناراحت شدنِ یک فرد خاص شود. نباید طوری رفتار کنیم که فردی در میان همکاران ناراحت و رنجیده شود.
۷ـ فعالیتهای اجتماعی آنلاین
حتا اگر با همکاران خود صمیمیت زیادی احساس میکنید، آنها را در شبکههای اجتماعی شخصی خود وارد نکنید. برخی از شبکههای آنلاین همچون لینکداین برای مسایل کاری هستند. اگر دوست دارید همکاران خود را در دنیای مجازی هم داشته باشید، در این اکانتها اضافه کنید. فعالیت در شبکههایی همچون فیسبوک شاید باعث شود طرز فکر اطرافیان به شما تغییر کند. یا آنها از خصوصیترین احساسات یا عکسهای شما مطلع شوند.
۸ـ مسایل پزشکی
صحبت کردن در مورد مشکلات پزشکی یا بیماری باعث نمیشود تا همکاران برای شما دلسوزی یا شما را تیمار کنند. پس دلیلی وجود ندارد در مورد بیماریهای خود با آنها صحبت کنید. این حرفها شاید برای آنها دستآویزی برای غیبت باشند.
۹ـ غیبت در مورد همکاران دیگر
حتا اگر کارهای همکارتان به نظرتان عجیب و ناراحتکننده است، هرگز آن را به زبان نیاورید. هرگز پشت سر او با همکارانِ دیگر حرف نزنید. غیبت بسیار ناپسند است، زیرا علاوه بر تخریب شخصی دیگر، برای خود غیبتکننده نیز عواقب بدی دارد. حرفهای شما شاید به گوشِ آن طرف برسد و اینجاست که ناراحتیها، کدورتها، بدبینیها و دشمنیها آغاز میشوند.
۱۰ـ تغییر شغل
اگر از کار کنونی خود راضی نیستید و میخواهید آن را عوض کنید، لازم نیست به همکارانِ خود بگویید. هر وقت کار مناسب پیدا کردید، از آنجا میروید و دلیلی وجود ندارد که قصد خود را در بوق و کرنا به همه اعلام کنیـد.
Comments are closed.