در شهر غزنی کمرۀ نظارتی نصب می‌شود

- ۰۵ حوت ۱۳۹۱

فرمانده گروه بازسازی ولایتی پولند در غزنی از نصب کمره‌های نظارتی پیشرفته در ساحات کلیدی این شهر خبر می‌دهد. به باور وی با نصب این کمره‌ها عملیات تروریستی در غزنی کاهش خواهد یافت.
تصمیم برای نصب کمره‌‎های نظارتی در این ولایت پس از آن گرفته می‌شود که به گفته مردم اخیراً فعالیت‌های هراس‌افگنانه در غزنی افزایش یافته است.
لشیک تنیژ، فرمانده نیروهای پولندی درغزنی می‌گوید که آنان در این باره با مقام‌های محلی غزنی صحبت نموده اند و قرار است تا ۵ ماه دیگر این برنامه آنان درغزنی عملی شود. او اضافه می‌کند که برای تطبیق این برنامه بیش از یک میلیون دالر امریکایی هزینه شده است.
به گفته او پس از کابل این نخستین بار است که این برنامه در یکی از ولایت‌های افغانستان عملی می‌شود. مسوولان می‌گویند که این کمره‌ها از طریق یک مرکز به نام «اتاق رسیده‌گی به بحران» کنترول می‌گردد که در ساختمان اداره ولایت غزنی ساخته خواهد شد.
آقای تنیژ می گوید: «این نخستین بار است که این سیستم در ولایت غزنی افغانستان فعال می‌گردد، ما این سیستم را در کشورهای ایران و ترکیه نیز فعال نموده‌ایم که نتیجه خوبی را در پی داشته است. امیدوارم که این سیستم برای مردم غزنی نیز سودمند واقع شود».
محمد علی احمدی، معاون والی غزنی نیز ایجاد «اتاق رسیده‌گی به بحران» و نصب کمره‌ها را در بهتر شدن اوضاع امنیتی با اهمیت می‌خواند.
آقای احمدی می فزاید: «اتاق رسیده‌‎گی به بحران و کمره‌های نظارتی گذشته از کنترول امنیتی برای جلوگیری از حملات تروریستی، رویدادهای طبیعی چون سیلاب، زلزله، طوفان، آتش سوزی، رویدادهای ترافیکی و همچنان سرعت موترها را نیز سنجش می کند».
او همچنان می‌گوید که نماینده‌گانی از تمامی ارگان‌های امنیتی این ولایت به شمول پولیس ترافیک و اطفائیه در این اتاق حاضر هستند تا در صورت مشاهده یک مورد در این کمره‌ها به زودی هماهنگی‌های لازم انجام شده و در زمینه به صورت فوری اقدام شود.
درهمین حال، شماری از باشنده‌گان غزنی از این اقدام کشور پولند استقبال نموده اما می‌گویند که نصب کمره‌های نظارتی بدون همکاری مردم با دولت تاثیرات زیادی بر بهتر شدن اوضاع امنیتی و نظم اجتماعی نخواهد داشت.
زلمی، یکی از شهروندان غزنی می‌گوید: «نصب این کمره‌ها می‌تواند نیروهای امنیتی را بسیار کمک کند و امنیت را در غزنی بهتر بسازد؛ چنانچه در حمله انتحاری که در کابل بانک در جلال آباد شده بود، یک کمره امنیتی تروریست را شناسایی کرد و نشان داد که چگونه بی‌رحمانه مردم را می‌کشد».
گفته می‌شود که تا اواخر سال ۲۰۱۳ میلادی پولند نیروهایش را از ولایت غزنی بیرون می‌کند، اما فرماندهان این نیروها در غزنی در این باره چیز نمی‌گویند.
رهبری این نیروها همواره تاکید می‌ورزد که کمک‌های آنان پس از ۲۰۱۴ نیز در عرصه‌های مختلف به خصوص آموزش‌های مسلکی نیروهای امنیتی افغان ادامه خواهد داشت.

اشتراک گذاري با دوستان :

Comments are closed.