احمد مسعود: طالبان به هیچ تعهد خود به غیرقرارداد خود با آمریکا عمل نکرده‌اند.





آیا امواج وای‌فای برای سلامتی انسان خطر دارد؟

- ۱۷ حوت ۱۳۹۳

بخش نخست

mnandegar-3امواج WiFi همواره به این دلیل که در موارد متعددی از جمله ارتباطات و مکان‌‌یابی‌های جغرافیایی مورد استفاده است، بسیار تحت بررسی قرار داشته و دارد. این امواج امروزه به قدری پُر کاربرد هستند که بیشتر کاربران روز و شبِ خود را در بین این امواج ‌می‌گذرانند؛ اما آیا به‌راستی امواج WiFi خطرساز هستند و یا این‌که هیچ خطری ندارند که نگرانش باشیم؟
هیچ نیازی به توضیح ‌‌نیست که WiFi چه‌گونه کار می‌کند. همه می‌دانیم ‌سیگنال‌های WiFi از مودم شروع و به دستگاه کاربر ختم می‌شود؛ دقیقاً مشابه امواج بلوتوث و گوشی تلیفون. اما بر خلاف امواج گوشی تلیفون همراه، سیگنال‌های WiFi بر روی نقطۀ خاصی از بدن تجمع و تمرکز ندارند. در صورتی که گوشی تلیفون همراه، از آن‌جایی که کاربر آن را نزدیک گوش و سر خود مورد استفاده قرار می‌دهد، امواج مستقیمش‌ بر‌ سر و مغز انسان اثر‌گذار است و جمجمۀ انسان توانایی جلوگیری از امواج برای نفوذ در مغز را ندارد.
شما گوشی تلیفون همراه خود را مدام در کنار خود دارید، آن را در جیب خود حمل می‌کنید و احتمالاً شب و هنگام خواب آن را نزدیک سرِ خود می‌گذارید. این موضوع می‌تواند منجر به بروز مشکلاتی به خصوص در رابطه با سیگنال‌های سلولی گوشی تلیفون همراه شود. اما موضوع در خصوص WiFi کمی متفاوت است. نکته آن‌که هنوز دربارۀ مضر بودن امواج رادیویی WiFi و حتا تلیفون همراه مباحث در جریان است و ‌مضرات این موارد قطعی اثبات نشده؛ اما با فرض زیان آور بودنِ این امواج، نکته در خصوص WiFi این است، از آن‌جایی که سیگنال‌های آن بر روی نقطۀ خاصی از بدن تمرکز ندارند، خطر آن از این جهت کمتر است. همچنین وجود فاصله بین بدن انسان و مودم، ‌منجر به آن می‌شود که خطرات امواج WiFi در نسبت با گوشی تلیفون کاهش پیدا کند.

خطرات و زیان‌های جسمی مربوط به سیگنال‌های WiFi
از آن‌جا‌ که WiFi حامل سیگنال‌های رادیویی و امواج است، نمی‌تواند چندان بی‌ضرر باشد؛ اما سخن بر سرِ آن است که این امواج در قیاس با امواج گوشی تلیفون هوشمند ـ که هم قوی‌‌تر و هم متمرکز تر‌‌ روی مغز‌ هستند‌ ـ‌ خطرات کمتری دارد.
.

منبع: تابناک

اشتراک گذاري با دوستان :

Comments are closed.