سخنگوی والی کندز: دستگیری والی طالبان اوضاع را بهبود می‌بخشد

- ۰۲ عقرب ۱۳۹۱

براساس یک گزارش، ارتش آلمان در دستگیری یک فرمانده ارشد طالبان در شمال کشور شرکت داشته است. این فرمانده طالبان، مسوول چندین حمله تروریستی به شمول حمله بر نیروهای ویژه کوماندویی آلمان (کا اس کا) شمرده می‎شود.
روزنامه آلمانی «بیلد» گزارش داده است که فرد بازداشت شده ملا عبدالرحمان نام دارد و والی نام نهاد طالبان در ولایت کندز بوده است. مقام‌های افغانستان نیز بازداشت این فرمانده طالبان را تایید کرده اند.
یک سخنگوی فرماندهی عملیاتی ارتش آلمان به روزنامه «بیلد» گفته است عملیاتی که موجب دستگیری این رهبر طالبان شده است، توسط نیروهای افغانستان راه‌اندازی شده بود واز حمایت نیروهای دیگر، به شمول نیروهای آلمانی برخوردار بود.
روزنامه «بیلد» نوشته است که نیروهای ویژه کماندویی ارتش فدرال آلمان (کا اس کا) و نیروهای ویژه افغانستان، شام روز جمعه ملا عبدالرحمان و یک تن دیگر را در منطقه غندی کلی ولایت کندز دستگیر کرده اند. مقامهای ولایت کندز نیز بازداشت این فرمانده طالبان را تایید کردند.
عنایت الله خلیق، سخنگوی والی کندز به دویچه وله گفت که عبدالرحمان یکی از فرماندهان مطرح طالبان در ساحه بود و نفوذ بیشتری داشت و بازداشت او، بر وضعیت امنیتی کندز تاثیر مثبت به جا می‌گذارد.
مسوولیت کمین گیری طالبان
هردو شخص دستگیر شده به کابل، پایتخت افغانستان انتقال داده شده اند تا به مقام‌های افغانستان سپرده شوند. ناحیه غندی کلی در ولسوالی چهار دره است، جایی که در سال ۲۰۱۰ سربازان آلمانی در یک کمین گیر افتادند. ارتش فدرال آلمان ملا عبدالرحمان را مسوول این کمین خوانده بود. او همچنان در ماه سپتمبر سال ۲۰۰۹ نزدیک به کندز دو تانکر را به گروگان گرفته بود که توسط دگروال کلاین آلمانی بمباران شدند. در این حمله هوایی بیش از ۱۰۰ تن جان های شان را از دست دادند.
به گزارش روزنامه «بیلد»، دستگیری ملا عبدالرحمان که پنهان نگه داشته شده بود، نخستین عملیات موفق نیروهای کماندویی ارتش فدرال آلمان (کا اس کا) در ماه روان نیست. پیش از آن نیز در ۱۲ اکتوبر یک رهبر طالبان توسط سربازان نخبه آلمان در ولایت بغلان دستگیر شده بود. او ملا حسن نام داشت و معاون فرمانده قاری نعیم بود که در ماه جون سال ۲۰۱۱ یک تانک آلمانی را منفجر ساخته بود. بر اثر این حمله تروریستی یک سرباز آلمانی کشته و پنج دیگر به شدت زخمی گردیده بودند.
مجوز عملیات نظامی سربازان آلمانی در افغانستان در ماه جنوری انقضا می‌یابد و پارلمان این کشور در مورد تمدید ماموریت تصمیم می‌گیرد. در حال حاضر در افغانستان و در چهار راه اکمالاتی با ازبکستان حدود ۴۵۰۰ سرباز آلمانی داخل عملیات می‌باشند.

اشتراک گذاري با دوستان :

Comments are closed.