احمد مسعود: طالبان به هیچ تعهد خود به غیرقرارداد خود با آمریکا عمل نکرده‌اند.





طرحِ قانون جرایم سایبری به وزارت عدلیه رفته است

گزارشگر:سه شنبه 4 حوت 1394 - ۰۳ حوت ۱۳۹۴

mandegar-3در پی هشدارهای شورای امنیت ملی افغانستان نسبت به تهدیدهای اطلاعات امنیتی، سیستم بانکی، مخابرات و بخش صحت و درمان، وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی طرح قانون جرایم سایبری را به وزارت عدلیه ارائه کرده است.
عزیز حکیمی مشاور ارشد حنیف‌اتمر مشاور شورای امنیت ملی افغانستان اعلام کرد: تهدید سایبری جزئی از سند مقابله با تهدیدات در حکومت افغانستان ثبت شده است.
وی در مراسم افتتاحیه مرکز تکنالوژی معلوماتی کابل گفت: حکومت افغانستان برای مقابله با تهدیدات سایبری استراتژی مرتبط با آن را تهیه و اجرایی کرده است.
حکیمی افزود: استراتژی مقابله با تهدیدات سایبری در سال جاری از سوی شورای امنیت ملی افغانستان تصویب شد و وزارت مخابرات و فناوری اطلاعات افغانستان نیز نقش اساسی در اجرایی شدن آن دارد.
یاسین صمیم سخنگوی وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی تصریح کرد: برای دفع حملات سایبری اقدامات لازم انجام شده و طرح قانون جرایم سایبری نیز به وزارت عدلیه افغانستان ارسال شده است.
وی اظهار داشت: وزارت مخابرات و فناوری‌اطلاعات در قسمت افزایش سطح امنیت اطلاعات اقداماتی را انجام داده است و تاکنون برخی استاندارها در مرکز ملی اطلاعات افغانستان استقرار یافته‌اند.
صمیم افزود: کاربران اینترنت و شبکه‌های مجازی نیز می‌توانند در صورتی که مورد حمله سایبری قرار گرفتند یا با مواردی چون جعل هویت، مزاحمت‌های تلفنی و یا مواردی از فعالیت‌های غیرقانونی، وحشت افکنی و یا مشکوک در اینترنت مواجه شدند با شماره ۹۹۹ به صورت رایگان تماس حاصل کنند.
هدف از ایجاد این استراتژی، شناسایی تهدیدات و ایجاد راه حل موثر برای چالش‌های موجود و آینده در زمینه تهدیدات سایبری گفته شده است.
موضوع اجرایی شدن استراتژی افزایش امنیت اطلاعات و مقابله با تهدیدات سایبری در افغانستان در حالی از سوی مسوولان این کشور اعلام می‌شود که چندی قبل ادوارد اسنودن کارمند سابق سازمان امنیت ملی آمریکا فاش کرد که مکالمات ارتباطات اینترنتی مردم افغانستان توسط سازمان اطلاعات و جاسوسی آمریکا شنود می‌شود.
همچنین شورای امنیت ملی افغانستان نیز بر این موضوع تأکید دارد که این کشور نسبت به تهدیدات سایبری آسیب‌پذیر است.
اطلاعات امنیتی، سیستم بانکی، مخابرات و بخش بهداشت و درمان افغانستان از شاخصهای هستند که به گفته مسوولان شورای امنیت ملی این کشور، هدف حملات سایبری قرار خواهند گرفت.

اشتراک گذاري با دوستان :

Comments are closed.