احمد مسعود: طالبان به هیچ تعهد خود به غیرقرارداد خود با آمریکا عمل نکردهاند.
گزارشگر:6 قوس 1392 - ۰۵ قوس ۱۳۹۲
مشکل دیگری که لباس تنگ بهخصوص وقتی مستمر و دایمی پوشیده شود، ایجاد میکند، اختلال در جریان گردش خون است. عروق پوست، عروق بسیار ظریف و نازکی هستند که کار تغذیه و خونرسانی به پوست را بر عهده دارند. وقتی این عروق تحت فشار دایمی قرار میگیرند، به تدریج تنگ و بسته میشوند. در نتیجه جریان خون بافتی که مورد فشار قرار گرفته است، بههم میخورد و رشد پوست مختل میشود. به همین دلیل پوست هم میتواند به آسانی زخم شود و هم میتواند به دلیل نقص تغذیهیی که پیدا میکند، دچار بریدهگی شود. گاهی حتا خود بیماران هم نمیدانند که تنگی لباسشان سبب ایجاد زخم و بریدهگی در پوست شده است. این مشکلات در ابتدا خود را با سوزش و خارش نشان میدهند. در این صورت، فرد باید بلافاصله لباسش را عوض کند تا اختلال جریان خون برطرف شود.
اگر لباس تنگ بپوشید، ترش میکنید!
تنگی لباس، مشکل ریفلاکس یا برگشتِ غذا از معده به مری را تشدید میکند، یعنی باعث ترش کردن غذا و برگشت اسید بهخصوص بعد از غذا خوردن میشود. بنابراین یکی از توصیههایی که به بیماران مبتلا به ریفلاکس بهخصوص کسانی که اختلالات ساختمانی در دستگاه گوارش دارند، میشود این است که لباسهای تنگ نپوشند و کمربندشان را سفت نبندند تا فشار داخل شکمیشان زیاد نشود.
شلوار جین تنگ نپوشید
شلوار جین تنگ میتواند باعث عفونت مثانه در خانمها شود. همیشه در اطراف مقعد، باکتریهایی وجود دارند که این باکتریها میتوانند در اثر اصطکاک لباس به طرف واژن حرکت کنند و چون مجرای ادراری در خانمها کوتاه است، خیلی سریع باعث عفونت ادراری میشوند که نشانه آن خارش و تکرر ادرار است.
از طرف دیگر، محققان دانشگاه پورتلند میگویند چون در این لباسها امکان تبادل هوا وجود ندارد، شانس رشد قارچها افزایش مییابد. آنجا محیطی تاریک، مرطوب برای رشد سریع قارچها در کشاله ران است که خودشان را با خارش و سرخی نشان میدهند.
سرطان سینه با پوشیدن لباسهای تنگ!
اگرچه بسیاری از محققان و دانشمندان همچنان در تلاش هستند تا به یافتههای جدیدی درباره عوامل تأثیرگذار در افزایش احتمال ابتلا به سرطان سینه در بین زنان دست یابند، اما گروهی از کارشناسان از چند دهه گذشته سبک خاص طراحی لباسهای زنانه را به عنوان یکی از عوامل مهم در ابتلا به سرطان سینه معرفی کردهاند.
بررسیهای انجام شده حاکی از آن است که پوشیدن لباسهای خیلی تنگ در بلندمدت احتمال گسترش تومورهای سرطانی را در بافت سینه افزایش خواهد داد.
این نوع لباسها مانع از خروج ترشحات لنف شده و افزایش مواد سمی در بافت سینه، زمینه مناسبی را برای ابتلا به سرطان سینه به وجود خواهد آورد. اما از آن جایی که هنوز شواهد کافی در تأیید این نظریه ارایه نشده است، نمی توان به این نتیجه رسید که ارتباط مستقیمی بین پوشیدن لباسهای تنگ و ابتلا به سرطان سینه وجود داشته باشد و به همین دلیل نباید آن را به عنوان عامل مهمی در افزایش احتمال ابتلا به این بیماری در نظر گرفت.
مخالفان این نظریه بر این باور هستند که عوامل تأثیرگذار بر افزایش خطر ابتلا به این بیماری، معمولاً عواملی هستند که میزان ترشح هورمونهای داخلی بدن را تحت تأثیر خود قرار میدهند.
Comments are closed.