ساده‌ترین راه کاهش وزن در جهان

گزارشگر:نیلوفر جامه‌بزرگی - ۲۴ جوزا ۱۳۹۸

بخش سوم و پایانی/

mandegarبازوها را رهـا کنید
اگر هنگام پیاده‌روی بازوها را بدون حرکت در دو طرف بدنِ خود قرار می‌دهید یا بدون آن‌که خم شوند، حول محورِ خود تاب می‌دهید، باید بدانید که این شیوۀ مناسبی برای پیاده‌روی نیست. کاملاً طبیعی است که بازوهای خود را هنگام راه رفتن برای حرکت پای خود به حالت تعادل قرار دهید اما اگر بازوی خود را سفت و سخت کنید و مستقیم و بی‌حرکت کنار خود نگه دارید، آن‌ها مثل پاندول یک ساعت بلندقد سرعت‌تان را کم خواهند کرد.
به گونه‌یی موثر و طبیعی از بازوهای خود استفاده کنید و آن‌ها را خم کنید و بگذارید تاب بخورند. اگر بازوهای خود را صاف و مستقیم در دو طرف بدن قرار دهید، احتمالاً متوجه خواهید شد که دستان‌تان کمی باد می‌کند. باد کردن دست‌ها را در هوای گرم بهتر احساس می‌کنید. بازوی خود را ۹۰درجه خم کنید و آن‌ها را به جلو و عقب تاب دهید. هنگام راه رفتن از دستان‌تان استفاده کنید.
چطور پیاده‌روی کنید؟
راست بایستید اما شانه‌های‌تان را رها کنید. چانه را بالا نگه دارید و آن را به موازاتِ زمین قرار دهید. کاملاً شق و رق راه بروید، کمرتان باید قوس و انحنای طبیعی خود را حفظ کند. زیاد به خود فشار نیاورید که کمرتان به شیوه‌یی غیرطبیعی قرار بگیرد. برای درست راه رفتن، ماهیچه‌های شکمی خود را تقویت کنید. درازونشست و دیگر تمرین‌ها برای تقویت شکم را انجام دهید تا بتوانید قامت‌تان را راست و مستقیم نگه دارید
حرکات اشتباه آرنج
بازوهای آویزان و مستقیم: آرنج‌تان نباید بی‌حرکت و صاف باشد. باید آرنج را خم کنید و هماهنگ با قدمهای‌تان آرنج‌ها را تکان بدهید.
بال زدن چوچۀ پرنده: شما آرنج‌تان را خم می‌کنید اما آن‌ها را از یک طرف به طرف دیگر تاب می‌دهید و آرنج‌تان ممکن است به عابران دیگر برخورد کند.
دستان بلند: مشت دستانِ شما بالا آمده و طی هر کدام از تاب خوردن‌ها از کنار پهلو عبور کرده و حتا ممکن است با چانه یا بینی‌تان نیز برخورد کند.
به حرکت صحیحِ آرنج توجه کنید
آرنج‌های‌تان را نزدیک به بدن تان قرار دهید و بازوهای‌تان را تا انتها عقب و جلو ببرید، انگار که می‌خواهید پول‌تان را از جیب عقب شلوارتان بردارید. همان‌طور که بازوها جلو می‌آیند، نباید دستان‌تان خط مرکزی را رد کنند و حواس‌تان باشد که نزدیک‌تر از سینۀتان قرار نگیرند. این نوع حرکت دادن بازوها، به قدم زدن‌تان قدرت می‌بخشد. با این شیوۀ حرکت، پاهای‌تان نیز به‌سرعت بازوهای‌تان حرکت می‌کنند. این حرکت به شما کمک می‌کند تا روی قدرت پای عقبی تمرکز کنید و انرژی حرکتی خود را جلوی بدن هدر ندهید.
برای تقویت ساق‌ها، قوزک پا و قسمت پایین پا
بالا آوردن انگشت پا: روی پله بایستید، به گونه‌یی که روی‌تان به سمت طبقۀ بالا قرار گیرد و پاشنۀ پاهای روی لبۀ پله قرار داشته باشد. پاشنۀ پاها را پایین ببرید سپس بالا بیاورید. این حرکت را ۱۰ تا ۲۰بار تکرار کنید.
تقویت پا: هنگامی که نشسته‌اید، چند بار در روز نوکِ انگشتانِ خود را به‌سرعت برای چند ثانیه به زمین بزنید، سپس حروف الفبا را با انگشت‌های پای خود روی هوا بنویسید. همین کار را با پای دیگر خود انجام دهید. با این کار پاهای‌تان تقویت می‌شود..
راه رفتن روی پاشنۀ پا: به عنوان بخشی از نرمش و گرم کردن پاهای خود، ۳۰ ثانیه روی پاشنۀ پاهای خود راه بروید.

اشتراک گذاري با دوستان :

Comments are closed.